24 Απρ 2010

Λυμπερόπουλος: «Ένα ραντεβού…και έρχομαι»

Λυμπερόπουλος: «Ένα ραντεβού…και έρχομαι»Συνέντευξη στην εφημερίδα «Ενωσίτικη Αυτοκρατορία» παραχώρησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος όπου αποκάλυψε ότι η επιστροφή του στα πάτρια εδάφη και στην ΑΕΚ βρίσκεται... ένα ραντεβού μακριά. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός, που αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο του νέου προέδρου της ομάδας Σταύρο Αδαμίδη, αναφέρθηκε στην γενικότερη κατάσταση της ΑΕΚ και στο σχέδιο του νέου προέδρου, ενώ μίλησε και για τον πρποπονητή της ομάδας Ντούσαν Μπάγιεβιτς και για την σημασία κατασκευής προπονητικού κέντρου

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Λυμπερόπουλου:

Για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και για την κατάσταση της ομάδας:

«Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό. Η ΑΕΚ ταλαιπωρείται με αυτά και δεν πρέπει. Όλοι όσοι έχουμε φορέσει αυτή την φανέλα ξέρουμε καλά τι σημαίνει και για αυτό θέλουμε το καλύτερο. Θέλω τον κόσμο της ΑΕΚ ενωμένο. Σε κάθε ομάδα αν δεν υπάρχει ενότητα δεν μπορεί να προχωρήσει και να φτάσει ψηλά. Διοίκηση, προπονητής, παίκτες και κόσμος πρέπει να είναι ένα Αλλιώς υπάρχει πρόβλημα. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη να είναι ενωμένη και δυνατή. Μόνο έτσι προχωρά»

Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ:

«Έχω πει ότι δεν κάνω σχεδια και ότι δεν προγραμματίζω τίποτα από εδώ και πέρα. Συναντήθηκα με τον κύριο Αδαμίδη και η αλήθεια είναι ότι πλέον σκέφτομαι πιο σοβαρά από ότι πριν να επιστρέψω. Είχα πει ότι δύσκολα θα γυρίσω στην Ελλάδα, αλλά αυτό πλέον δεν ισχύει. Το σκέφτομαι. Έχουμε προγραμματίσει με τον κύριο Αδαμίδη ακόμα ένα ραντεβού που θα γίνει το προσεχές διάστημα για να τελειώνουμε. Μάλλον τις επόμενες εβδομάδες»

Για το σχέδιο του νέου προέδρου:

«Έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Είναι ένα πολύ καλό πλάνο για το ποδόσφαιρο και μακάρι να βρει τρόπο να το εφαρμόσει. Θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι έτσι πρέπει να λειτουργούν οι μεγάλες ομάδες και ένα πλάνο σαν του κύριου Αδαμίδη είναι εφάμιλλο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Αν υλοποιηθεί θα είναι θετικό για την ΑΕΚ. Ταξίδεψε εδώ για να με δει και αυτό λέει πολλά»

Για τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς:

«Δουλέψαμε έξι μήνες μαζί με τον κύριο Μπάγεβιτς την σεζόν 2003/2004. Δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω πολύ καλά για να έχω ολοκληρωμένη άποψη για αυτόν. Και δεν θα ήθελα να μιλήσω για την τωρινή παρουσία του στην ΑΕΚ. Πάντως και τότε και τώρα μπορώ να πω ότι δουλεύει κάτω από δύσκολες συνθήκες στην ΑΕΚ»

Για το προπονητικό κέντρο:

«Όλα ξεκινούν από εκεί. Αν έχεις προπονητικό κέντρο, έχεις άλλη ομάδα. Θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ και ελπίζω στη συνέχεια να βρει το δρόμο και για ένα γήπεδο. Μια ομάδα, με προπονητικό, γήπεδο και κόσμο, είναι ομάδα για μεγάλα γήπεδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES