4 Μαρ 2010

Νέοι όροι στη συμφωνία

Η χρυσή τομή βρέθηκε, το τριμερές ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ Αδαμίδη, Παππά και Νοτιά θα υπογραφεί μέχρι τη Δευτέρα και η ΑΕΚ φαίνεται να μπαίνει σε μία πιο ομαλή διοικητική περίοδο. Οι όροι της συμφωνίας ανάμεσα στους τρεις άνδρες τροποποιήθηκαν σε σχέση με αυτούς που είχαν τεθεί αρχικά. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Νοτιάς θα παραμείνει ο μεγαλομέτοχος και δεν θα «υποβιβαστεί» σε ισχύ έναντι του Αδαμίδη, ο οποίος με το 40% του Πέτρου Παππά και τη στήριξη της Ερασιτεχνικής θα είχε πλειοψηφία. Το νέο deal προβλέπει πως ο Πέτρος Παππάς θα κρατήσει ένα ποσοστό της τάξεως του 25-30% και ο 36χρονος δικηγόρος θα έχει τον έλεγχο του 10-15%.

Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος, που είναι και το πλέον σημαντικό, Παππάς και Νοτιάς θα βάλουν μέχρι το καλοκαίρι 5 εκατ. ευρώ κι όχι 9 εκατ. ευρώ, με τα οποία επιπλέον θα κάλυπταν το ομολογιακό δάνειο της «Morgan Stanley» και κάποιες από τις υποχρεώσεις της νέας σεζόν. Το θέμα του προπονητικού κέντρου δεν συμπεριλαμβάνεται στο συμφωνητικό, αλλά οι δύο βασικοί μέτοχοι έχουν ήδη συμφωνήσει για ετήσιο μίσθωμα λίγο χαμηλότερο από 680.000 ευρώ.

Είδε Αβραάμ, μίλησε με Δέλλα

Ο Βασίλης Δημητριάδης παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση της Κύπρου με την Ισλανδία (0-0) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ξεχωρίζοντας τον 22χρονο αριστερό μπακ-χαφ Ανδρέα Αβραάμ, που ανήκει στον Απόλλωνα Λεμεσού. Μετά τον αγώνα ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε συζήτηση με τον Τραϊανό Δέλλα, που αποχωρεί από την Ανόρθωση. Το τετ-α-τετ με τον 34χρονο αμυντικό «γέννησε» μεταγραφικά σενάρια, καθώς λέγεται πως η «Ένωση» θέλει Έλληνες παίκτες με εμπειρία για να έχουν ηγετικό ρόλο στα αποδυτήρια.

Μέσα ο Καράμπελας, έξω ο Ζεράλντο

Μετά τον Νάτσο Σκόκο και ο Νίκος Καράμπελας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το ματς του Σαββάτου με τη Λάρισα στο «Αλκαζάρ». Αντίθετα, εκτός μάχης τέθηκε ο Ζεράλντο Άλβες, που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο.

Τη θέση του στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Γιάχιτς και Γκέντσογλου, ένας εκ των οποίων θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μαϊστόροβιτς στο κέντρο της άμυνας. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Μαντούκα αντί του Λεονάρντο, ενώ στην αποστολή, που θα ανακοινωθεί μετά την απογευματινή προπόνηση, θα βρίσκεται πιθανότατα και ο Νέμεθ μετά από περίπου τρεις μήνες. Αντίθετα εκτός είναι ο τιμωρημένος και τραυματίας Γεωργέας, αλλά και ο Παυλής που υπέστη θλάση και θα μείνει ένα μήνα εκτός.

Στη σημερινή προπόνηση θα λάβουν μέρος και οι διεθνείς Μάκος, Τζεμπούρ, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς και Γκέντσογλου, που όλοι τους αγωνίστηκαν χθες.

* Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία της Λίλεστρομ με την ΑΕΚ για τον Ταμαντανί Ενσαλίβα. Η «Ένωση» θα εισπράξει περίπου 50.000 ευρώ για την παραχώρηση του Καναδού μέσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES