4 Μαρ 2010

«Γκάζια» Μπάντοβιτς

Παίρνει… μαστίγιο ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, αφού δεν θέλει να δει άλλα κρούσματα απειθαρχίας και συμπεριφορές όπως αυτές των Ντάτολο, Ζαϊρί, Νταρμπισάιρ κατά τη διάρκεια των αλλαγών τους στο ματς με τον Ατρόμητο. Μεγάλη ικανοποίηση, από την άλλη, υπάρχει για τους «μικρούς μάγους» της ομάδας. Μαζικές επιστροφές στο ματς με τον Ηρακλή. Ερωτηματικό για Μαρέσκα, Ντάτολο.

«Υπάρχουν όρια»

Ένα διαφορετικό πρόσωπο έδειξε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς από αυτό που είχε συνηθίσει μέχρι τώρα τους «ερυθρόλευκους», αφού αποφάσισε να μιλήσει με σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές του. Η απειθαρχία των παικτών του Ολυμπιακού έχει ενοχλήσει αφάνταστα τον τεχνικό της ομάδας, ο οποίος θα είναι πιο αυστηρός από δω και στο εξής. Ήδη, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του.

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που βλέπω και δεν μου αρέσουν. Για όλα τα πράγματα υπάρχουν όρια, αλλά κάποια έχουν ξεπεραστεί. Είμαστε όλοι μαζί και πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Να ξέρετε ότι θα αλλάξει αυτή η κατάσταση, θα μπει μια τάξη. Θα τα πούμε την Παρασκευή όταν έρθουν και τα υπόλοιπα παιδιά» είπε αναφερόμενος στους παίκτες που απουσίαζαν λόγω των διεθνών τους υποχρεώσεων.

Ικανοποίηση για τους διεθνείς

Ευχαριστημένοι είναι στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού με τις εθνικές τους ομάδες. Κυρίως για τους μικρούς Παπαδόπουλους. Ο Γιάννης και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν οι καλύτεροι παίκτες της Εθνικής Ελπίδων και οι «χρυσοί» σκόρερ στην εκτός έδρας νίκη επί της Αγγλίας με 2-1. Ειδικά για τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο ,η χθεσινή εμφάνιση ήταν η καλύτερη τονωτική ένεση μετά από μεγάλη περίοδο απραξίας. Σε μια περίοδο, μάλιστα, που ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από ανάσες στη μεσαία γραμμή, ίσως σκεφτούν ξανά τη λύση του Έλληνα άσου. Ικανοποίηση υπήρξε και για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, που συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με το εθνόσημο της Σουηδίας στο φιλικό αγώνα με την Ουαλία.

Επιστροφές με Ηρακλή

Παρότι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει να αντιμετωπίσει την απειθαρχία των ποδοσφαιριστών του, έχει ένα λόγο να χαμογελά και αυτός δεν είναι άλλος από τη μαζική επιστροφή των τραυματιών στο δύσκολο αγώνα με τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο». Ενδεικτικό είναι ότι στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά οι Λούα Λούα και Όσκαρ, ενώ και ο Ντουντού έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης. Δύσκολα ο Βραζιλιάνος θα προλάβει τον αγώνα με τον «Γηραιό», αλλά από το επόμενο ματς θα είναι στη διάθεση του Μπάντοβιτς.

Ο Τοροσίδης αναμένεται να είναι στις επάλξεις για τον αγώνα της Κυριακής, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Έντσο Μαρέσκα. Ο Ιταλός μέσος ανέβασε πυρετό και είναι αμφίβολος για το προσεχές ματς. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μπάντοβιτς θα επαναφέρει το 4-3-3, αφού θέλει να διεκδικήσει τη νίκη με κάθε τρόπο.

Σήμερα τα νεότερα για Ντάτολο

Ο Χεσούς Ντάτολο έμεινε στη Γερμανία και παρακολούθησε από τις εξέδρες τη νίκη της Εθνικής του (Αργεντινής) με 1-0 επί της Γερμανίας, αλλά σήμερα θα επιστρέψει σε ελληνικά εδάφη, όπου θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί ο ακριβής χρόνος απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Αργεντινού και ελπίζουν να τον έχουν στη διάθεσή τους στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν, όπως αυτά με την Μπορντό και τον Παναθηναϊκό. Πάντως, είναι βέβαιο πως θα λείψει από το ματς με τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES