4 Μαρ 2010

Είδε «στόχους» ο Αντωνίου

Τη φιλική αναμέτρηση Βέλγιο-Κροατία παρακολούθησε ο Κώστας Αντωνίου στις Βρυξέλλες το βράδυ της Τετάρτης, ως προσκεκλημένος του βοηθού προπονητή της «χρβάτσκα» και άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Αλιόσα Ασάνοβιτς. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «πρασίνων» ξεχώρισε κάποιους παίκτες, που δεν αποκλείεται να απασχολήσουν την ομάδα εν όψει του καλοκαιριού.

Ο λόγος για δύο ποδοσφαιριστές του Βελγίου, τον Νίκολας Λομπάερτς και τον Μούσα Ντεμπελέ. Ο πρώτος είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως στόπερ (1,88μ., αριστεροπόδαρος) στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και το συμβόλαιό του λήγει το 2011. Στο περασμένο ρωσικό πρωτάθλημα είχε 15 συμμετοχές και 1 γκολ. Ο δεύτερος είναι 23 ετών, αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός στην Άλκμααρ και το συμβόλαιό του λήγει σίγουρα το 2011. Φέτος έχει πετύχει 3 τέρματα σε 21 εμφανίσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ έπαιξε και στα 6 ματς της ομάδας του στο Champions League.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προτίθενται να προχωρήσουν σε δύο μεταγραφές επιπέδου Σισέ το καλοκαίρι. Στόχος τους είναι να αποκτήσουν έναν στόπερ, έναν μεσοεπιθετικό κι έναν δεξιό χαφ-εξτρέμ.

Χωρίς Νίνη με Λεβαδειακό

Απών από την αναμέτρηση της Κυριακής με το Λεβαδειακό τέθηκε ο Σωτήρης Νίνης. Ο νεαρός μέσος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο και τέθηκε νοκ άουτ, όπως και ο τιμωρημένος Βύντρα, για το προσεχές παιχνίδι. Ο Νίνης θα κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει την επόμενη Πέμπτη κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης για τους «16» του Europa League.

Προς νέο χειρουργείο ο Σεϊταρίδης

Πολύ πιθανό είναι να υποβληθεί σε νέα επέμβαση καθαρισμού στον αχίλλειο τένοντα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο γιατρός που τον εξέτασε στη Φινλανδία τον συμβούλευσε να χειρουργηθεί για να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημά του, πράγμα που αν συμβεί μεταφράζεται σε απουσία περίπου τεσσάρων μηνών από τα γήπεδα και ο διεθνής άσος θα χάσει το Μουντιάλ. Ο 28χρονος άσος ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και η οριστική απόφαση για τον τρόπο αντιμετώπισης του τραυματισμού θα ληφθεί σε συνεννόηση μαζί τους, αλλά και με τον Ότο Ρεχάγκελ.

Πανστρατιά και στο Βέλγιο

Περίπου 1.400 εισιτήρια θα έχει ο Παναθηναϊκός για τις ανάγκες των φιλάθλων του στον επαναληπτικό των «16» του Europa League απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης στις 18 Μαρτίου. Τα εισιτήρια για το πρώτο παιχνίδι (11/3) θα κυκλοφορήσουν πιθανότατα τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES