4 Μαρ 2010

«Φλεγόμενη» Τούμπα και με Πανθρακικό

Τι κι αν η ομάδα αγωνίζεται με τον ουραγό του πρωταθλήματος; Η Τούμπα θα είναι και πάλι κατάμεστη, για να ωθήσει τον ΠΑΟΚ να πάρει ένα ακόμα «τρίποντο», αυτή τη φορά απέναντι στον Πανθρακικό. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» ευελπιστούν ότι θα υπάρξει νέο sold out σε μια πρωτοφανή στήριξη των φιλάθλων, που δίνουν ανελλιπώς το "παρών" στους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας. Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ κάνει μεγάλη προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο κόσμος θέλει να είναι στο πλευρό του.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Φερνάντο Σάντος δεν προτίθεται να αλλάξει σχήμα, παρά την θεωρητική «αδυναμία» του αντιπάλου. Σχήμα που κερδίζει δεν αλλάζει και έτσι οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν με το γνωστό 4-2-3-1. Ίσως υπάρξει κάποια αλλαγή σε πρόσωπα, με τον Μπρούνο Τσιρίλο να είναι υποψήφιος για τη θέση του Μαλεζά, που έλειπε με την Εθνική στο Βόλο. Υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα έχει βάλει και ο Κριστιάνο για μια θέση στα άκρα. Είτε σε αυτή του Εντίνιο είτε σε αυτή του τιμωρημένου Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, κάτι που επιβεβαίωσε και στην εμφάνισή του με την Εθνική. Αν και η Πορτογαλία (U-23) είχε εύκολο έργο απέναντι στην αδύναμη Ουαλία (7-2 το τελικό σκορ) ο Βιεϊρίνια έκανε «όργια» βγάζοντας τρεις ασίστ. Μάλιστα, το παιχνίδι παρακολούθησε και ο «εκλέκτορας» της εθνικής των Ανδρών, Κάρλος Κεϊρόζ, και όπως είπε: «κάποιοι παίκτες μπορεί να βρεθούν στο Μουντιάλ». Με την εμφάνιση του άσου του ΠΑΟΚ, αποκλείεται να μην είναι ο ένας από αυτούς που εννοούσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας.

Όσον αφορά τους Χαλκιά και Μουσλίμοβιτς που αγωνίστηκαν με τις εθνικής τους ομάδες (απέναντι σε Σενεγάλη και Γκάνα αντίστοιχα), οι επιδόσεις τους ήταν μάλλον μέτριες, αλλά αυτό που έχει σημασία για τον ΠΑΟΚ είναι να συνεχίσουν να κάνουν καλές εμφανίσεις φορώντας τη φανέλα του συλλόγου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES