28 Μαρ 2010

Συναντήθηκαν Κόκκαλης-Λαυρεντιάδης

Συναντήθηκαν Κόκκαλης-ΛαυρεντιάδηςΝέα συνάντηση είχαν την Παρασκευή ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης με αντικείμενο συζήτησης την περαιτέρω συνεργασία τους στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι δύο άνδρες φέρονται να συζήτησαν για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο 37χρονος επιχειρηματίας άλλο ένα 10% των μετοχών που διατέθηκαν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, ώστε να φτάσει συνολικά στο 20%, ποσοστό που στο μέλλον μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Οι κ.κ. Κόκκαλης και Λαυρεντιάδης έχουν πολύ καλή συνεργασία και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ο δεύτερος να μπει ακόμη πιο δυνατά στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, μετά τη συνιδιοκτησία στην «Καραϊσκάκης Α.Ε.».

Όσον αφορά το θέμα του νέου προπονητή, φαβορί παραμένει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά κάποιοι δεν εμφανίζονται τόσο βέβαιοι ότι ο Ισπανός θα επιστρέψει στους Πειραιώτες. Στη σχετική λίστα βρίσκονται τα ονόματα του Χουάντε Ράμος (είναι άνεργος), του Έρικ Γκέρετς (προσπαθεί να σπάσει το συμβόλαιό του με την Αλ Χιλάλ) και του Φατίχ Τερίμ (είναι άνεργος).

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει η «SportDay», δεν θα πρέπει να προκαλέσει τεράστια έκπληξη εάν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα η διοίκηση των Πειραιωτών είναι σε θέση να ανακοινώσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, αφού οι συζητήσεις σε μία τουλάχιστον περίπτωση φαίνεται ότι βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Φουλ επίθεση

Τις όποιες πιθανότητες να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα θέλει να εξαντλήσει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - ΝΕΤ) την Skoda Ξάνθη και χρειάζεται να κερδίσουν τα τρία εναπομείναντα ματς για να πανηγυρίσουν τον τίτλο, στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός στραβοπατήσει δύο φορές μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Το πλάνο του Μπάντοβιτς

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα παρατάξει με σύστημα 4-4-2 τους «ερυθρόλευκους», χρησιμοποιώντας τον Μήτρογλου και τον Ντάρμπσαϊρ στη γραμμή κρούσης. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ζεβλάκοφ και Ραούλ Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Στολτίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος, έχοντας στα πλάγια τους Λούα Λούα και Ντάτολο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μήτρογλου και Ντάρμπσαϊρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Πάντος, Ντομί, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Οσκαρ, Λεντέσμα και Ντιόγο. Εκτός έμειναν οι Μέλμπεργκ, Γκαλέτι, Ντουντού, Λεονάρντο, Ζαϊρί, Γκαλίτσιος και Μαρέσκα.

«Για να κάνουμε καλές γιορτές»

Από την πλευρά του, ο Μπάντοβιτς είπε στους παίκτες του: «Πρέπει να κερδίσουμε την Ξάνθη και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να κάνουμε καλές γιορτές. Να θυμάστε ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε τη μάχη σε καμία περίπτωση. Μία νίκη αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα μας βοηθήσει σημαντικά και σε ψυχολογικό επίπεδο ενόψει της συνέχειας. Φροντίστε, λοιπόν, να τα δώσετε όλα και να κερδίσουμε, ώστε να συνδυάσουμε και τη μία επιτυχία με την άλλη».

* Μέχρι τις 20 Μαΐου ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θα συνεχίσει την θεραπεία που ακολουθεί και στα τέλη του ίδιου μήνα θα υποβληθεί στις κρίσιμες εξετάσεις που θα κρίνουν αν θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Στο περιβάλλον του Αργεντινού άσου ακούγεται ότι ο παίκτης θα επιστρέψει δυνατός, ενώ είναι πιθανό τον Ιούνιο να ξεκινήσει προετοιμασία με τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES