28 Μαρ 2010

ΠΑΣ Γιάννινα: Με πολλές απουσίες κόντρα σε Ηρακλή

ΠΑΣ Γιάννινα: Με πολλές απουσίες κόντρα σε ΗρακλήΜε αρκετά προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή. Ο Νίκος Αναστόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιώργου Σαϊτιώτη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ισχυαλγία, αλλά και των τραυματιών Μιαχόλπουλου και Ελευθερόπουλου. Επίσης εκτός «μάχης» έχει τεθεί και ο Γιώργος Ντάσιος, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης αποστήματος και εξήλθε του νοσοκομείου την Παρασκευή.

Τα προβλήματα του προπονητή των Ηπειρωτών όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού εκτός των προαναφερθέντων δεν είναι διαθέσιμοι ούτε οι τιμωρημένοι Μπουχάν και Βάντερσον. Τα καλά νέα όμως έρχονται από την πλευρά του Κώστα Μενδρινού, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην ποδοκνημική και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον «Γηραιό».

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Νίκου Αναστόπουλου: Ζαφειρόπουλος, Σικαλιάς, Κώτσιος, Κούσας, Κανακούδης, Μαϊστόροβιτς, Στάθης, Καζναφέρης, Αράς, Ρόβας, Σίσιτς, Μενδρινός, Μπακαγιόκο, Ντιμπαλά, Κοντογουλίδης, Τζάνης, Ανδράλας, Βαρτζιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES