28 Μαρ 2010

Κοιτάει (ξανά) Σκόκο, Κρόλντρουπ

Κοιτάει (ξανά) Σκόκο, ΚρόλντρουπΣε δεύτερη μοίρα βρίσκονται οι μεταγραφικές υποθέσεις του καλοκαιριού στον Παναθηναϊκό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι «πράσινοι» δεν κινούνται ήδη για ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Στο «στόχαστρο» του «τριφυλλιού» βρίσκονται ο Νάτσο Σκόκο και ο Περ Κρόλντρουπ, οι οποίοι είχαν απασχολήσει παλιότερα τους ιθύνοντες της ομάδας.

Όταν ο Παναθηναϊκός τελειώσει τις υποχρεώσεις του και εφόσον έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, οι παράγοντες του συλλόγου θα προσπαθήσουν να πραγματοποιηθεί μία μεταγραφή πριν από το Δ.Σ. της ΠΑΕ. Προτεραιότητα του «τριφυλλιού» αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός δεξιού μεσοεπιθετικού.

Ο Δανός στόπερ, που μένει ελεύθερος από τη Φιορεντίνα τον Ιούνιο, αρέσει στους «πράσινους», όμως ο 30χρονος παίκτης και ο εκπρόσωπός του, Ιπόλιτο Γκάλοβιτς, επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία τους με την ομάδα της Φλωρεντίας. Ωστόσο, εκείνο που ζητούν είναι συμβόλαιο διετούς διάρκειας και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο. Οι «πράσινοι» θα περιμένουν τις εξελίξεις κι εφόσον διαπιστώσουν ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος θα κάνουν την κίνησή τους. Όπως αναφέρει η «SportDay», το θέμα είναι βέβαια αν θα προκριθεί η περίπτωση του Κρόλντρουπ ή αν ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πάει σε ακόμα πιο δυνατό όνομα.

Όσον αφορά στον Σκόκο, παραμένει στη λίστα του «τριφυλλιού». Παρότι η υπόθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού δεν είναι εύκολη, οι «πράσινοι» θα κάνουν τις προσπάθειές τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», αν το «τριφύλλι» επιμείνει δυναμικά στο τέλος της σεζόν για τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, τότε οι πιθανότητές να αποκτηθεί είναι αρκετές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES