30 Μαρ 2010

Επεισοδιακή αναβολή, με κόσμο ο ΠΑΟ με Ηρακλή

Επεισοδιακή αναβολή, με κόσμο ο ΠΑΟ με ΗρακλήΑναβάλλεται, πιθανότατα για την Πέμπτη του Πάσχα, η εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Παρά την απεργία των δικηγόρων (σήμερα και αύριο), ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βούλτσης, παρέστη στη διαδικασία και ζήτησε σε έντονο τόνο να εκδικαστεί την τρέχουσα εβδομάδα η υπόθεση, ωστόσο από την έδρα αυτό το ενδεχόμενο αποκλείστηκε, αφού όπως τονίστηκε οι δικαστικοί δεν εργάζονται τη Μεγάλη Πέμπτη.

«Θέλουμε να αναστήσουμε το ποδόσφαιρο και όχι να το σταυρώσουμε», είπε χαρακτηριστικά το μέλος της επιτροπής, κ. Στεφανάκης. Ακολούθησαν έντονοι διάλογοι, με τον εκπρόσωπο των «ερυθρολεύκων» να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την εξέλιξη.

Η ουσία είναι πως ο Παναθηναϊκός θα δώσει με φιλάθλους τον αγώνα της 29ης αγωνιστικής απέναντι στον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και η όποια ποινή τού επιβληθεί θα εκτιθεί στον πρώτο αγώνα των «πρασίνων» για την επόμενη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES