30 Μαρ 2010

Για το καλό της ΑΕΚ…

Για το καλό της ΑΕΚ…Αποφασισμένοι να συνεργαστούν αρμονικά για το συμφέρον της ΑΕΚ είναι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Άρναρ Γκρέταρσον. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν έκρυψε και στο πρώτο ραντεβού του με τον 38χρονο Ισλανδό πως δεν ήταν επιλογή του η πρόσληψή του στη θέση του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο θα βάλει στην… άκρη τις όποιες ενστάσεις του, τουλάχιστον ως το καλοκαίρι και όσο θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της «Ένωσης». Ο 61χρονος προπονητής είδε με ικανοποίηση τον Σταύρο Αδαμίδη να τον διαβεβαιώνει πως θα είναι το απόλυτο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος και η παρουσία του Γκρέταρσον θα έχει να κάνει κυρίως με την αναδιοργάνωση του τμήματος σκάουτινγκ και των ακαδημιών. Εκεί θα αναλάβει αυξημένες αρμοδιότητες ο Τόνι Σαβέφσκι, ενώ θα υπάρξει συνεργασία και με άλλους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, όπως ο Ντανιέλ Μπατίστ, ο οποίος αποκάλυψε πως ήδη έχει κάνει μία πρώτη κουβέντα με τη διοίκηση.

Ο Άρναρ Γκρέταρσον αναχώρησε χθες βράδυ για την πατρίδα του και η πρόσληψή του θα ανακοινωθεί πιθανότατα μετά το Πάσχα, όταν επιστρέψει στην Αθήνα για να πιάσει δουλειά. Λεπτομέρειες για τις απολαβές του δεν έγιναν γνωστές, αλλά αυτές θα εξαρτώνται και από την αποδοτικότητα της δουλειάς του με ειδικά πριμ.

Από εβδομάδα οι εξελίξεις

Για το Λονδίνο αναχωρεί σήμερα ο Σταύρος Αδαμίδης και θα παραμείνει εκεί μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή. Στην ατζέντα του πάντως δεν υπάρχει το θέμα των συζητήσεων με τη Λίβερπουλ για την επέκταση του δανεισμού του Κρίστιαν Νέμεθ. Οι εξελίξεις στο μέτωπο των ανανεώσεων συμβολαίων των Μαντούκα και Ζεράλντο, αλλά και των επεκτάσεων των συμφωνιών με Μπλάνκο, Γκέντσογλου και Αραμπατζή μετατίθενται για την επόμενη εβδομάδα. Επίσης μετά το Πάσχα ο νέος πρόεδρος θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου.

* Εξοφλήθηκαν τη Μεγάλη Δευτέρα για το μήνα Δεκέμβριο οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και πλέον θα υπογραφούν και από τους έξι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές της ομάδας τα απαιτούμενα έγγραφα για την αδειοδότηση της UEFA.

Καφές: «Βελτιώθηκαν πολλά πράγματα»

Αισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Παντελής Καφές σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Novasports1. «Είναι πολύ άσχημο να βλέπουμε την ΑΕΚ τόσο μακριά από την κορυφή. Κάθε χρόνο ξεκινάμε με στόχο το πρωτάθλημα, αλλά φέτος είχαμε στην αρχή πολλά προβλήματα, διοικητικά και αγωνιστικά, ενώ σε κάποια παιχνίδια ήμασταν άτυχοι», τόνισε ο αρχηγός της «Ένωσης», ο οποίος έδωσε την εξήγησή του για την πολύ καλύτερη πορεία στο δεύτερο γύρο: «Βελτιώθηκαν πολλά πράγματα, έχουμε διοίκηση, δεν έχουμε οικονομικά προβλήματα. Το παιχνίδι-κλειδί ήταν στο "Καραϊσκάκη", γιατί έκανε τον κόσμο να πιστέψει σε μας κι εμάς στους εαυτούς μας».

Όσο για τα play-offs, μέσω των οποίων η ΑΕΚ θα διεκδικήσει τη δεύτερη θέση, είπε: «Είναι πολύ επίπονη διαδικασία. Ειδικά φέτος, όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι, γιατί και οι τέσσερις ομάδες είναι σημαντικές. Δίνεις συνεχή ντέρμπι, στα οποία δεν μπορείς να βγάλεις τον πραγματικό σου εαυτό 100%. Τα παιχνίδια είναι συνεχή και δεν έχουν τον ρυθμό της κανονικής περιόδου. Δεν υπάρχει χρόνος να προετοιμαστείς ούτε να ξεκουραστείς, υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES