26 Μαρ 2010

Η «επόμενη μέρα» στην ΑΕΚ

Η «επόμενη μέρα» στην ΑΕΚΟ πρώτος στόχος της ΑΕΚ είναι το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο ετοιμάζουν τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με το πλάνο που ανέλυσε ο Σταύρος Αδαμίδης στους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Βασίλη Δημητριάδη, η «Ένωση» θα ακολουθήσει σφιχτή πολιτική για την ενίσχυση του ρόστερ της, καθώς τα έσοδα είναι μειωμένα από εισιτήρια διαρκείας και χορηγίες.

Στροφή στην ελληνική αγορά

Στην ΑΕΚ αναμένεται να στηριχθούν σε νεαρούς Έλληνες παίκτες, ή κάποιους ταλαντούχους από τη Βόρεια Ευρώπη που θα επιλέξει ο Αρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Με βάση αυτό το σκεπτικό, κρίνονται απαγορευτικές για την «Ένωση» περιπτώσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, των οποίων οι ετήσιες αποδοχές θα ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα είναι προσεκτικοί στον μεταγραφικό σχεδιασμό από άλλες φορές, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 4-5 μεταγραφές το καλοκαίρι.

Οι επαφές του Αδαμίδη

Πιθανότατα τη Μεγάλη Εβδομάδα ο κ. Αδαμίδης να ξεκινήσει τον κύκλο επαφών με ποδοσφαιριστές για την επέκταση ή ανανέωση των συμβολαίων τους. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Ίσμαελ Μπλάνκο, Σάββας Γκέντσογλου και Γιάννης Αραμπατζής, ενώ στη δεύτερη οι Μαντούκα, Λαγός και Ζεράλντο.

Στους τρεις πρώτους θα γίνει πρόταση για συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές, ενώ στον Μαντούκα με περίπου ανάλογες με τις τωρινές απολαβές (400.000 ευρώ) αλλά πιθανώς με μπόνους συμμετοχών και στους Λαγό και Ζεράλντο με μείωση αποδοχών.

Στο αγωνιστικό μέρος, στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς τέθηκαν ο Παντελής Καφές και ο Ράφικ Τζεμπούρ για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.

Εκείνο που «πονοκεφαλιάζει» τον Σερβοέλληνα τεχνικό είναι ποιον παίκτη θα χρησιμοποιήσει στο δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΚ, καθώς θα απουσιάσουν ο Αραούχο και ο Γεωργέας. Ο 62χρονος προπονητής θα στραφεί στη λύση να χρησιμοποιήσει κάποιον εκ των Γιάχιτς, Γιαχάγια, Μανωλά ή Ζεράλδο ως δεξί μπακ.

* Οι μέτοχοι έχουν βάλει ήδη χρήματα στους λογαριασμούς των παικτών και τις επόμενες μέρες θα καταβάλουν κι άλλα, ώστε η ομάδα να πάρει την άδεια συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES