26 Μαρ 2010

Αγωνία για Σάντος

Αγωνία για ΣάντοςΣτον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε με τον Ζήση Βρύζα κα τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή. Το συμβόλαιο του 56χρονου προπονητή λήγει το καλοκαίρι, όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη ''τι μέλλει γενέσθαι'' στη συγκριμένη υπόθεση.

Ο κ. Σάντος έχει ζητήσει από τον Θοδωρή Ζαγοράκη να τηρηθεί το πλάνο που έχουν θέσει και να αποκτηθούν τρεις παίκτες που θα μπουν στην ενδεκάδα της ομάδας και θα κάνουν τη διαφορά. Σημαντικό ρόλο στην παραμονή του Πορτογάλου στον «ασπρόμαυρο» πάγκο αναμένεται να παίξει η πορεία του ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πλέι οφ.

Στη συνάντηση Σάντος και Βρύζα-Κονσεϊσάο αποφασίστηκε ότι οι απομακρύνσεις παικτών θα πρέπει να γίνουν άμεσα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει ποιοι δανεικοί παίκτες θα επιστρέψουν στην ομάδας. Ένας από αυτούς είναι ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος έχει αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Εργοτέλη.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Μπρούνο Τσιρίλο αναμένεται να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ και ο Εντίνιο θα πάρει τη θέση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποτελεί την πρώτη επιλογή για την επίθεση, ενώ στη διάθεση του Σάντος επιστρέφουν ο Βιεϊρίνια και ο Σνάουτσνερ που εξέτισαν τις ποινές τους.

Όσον αφορά τις θέσεις των αμυντικών χαφ, ο Πορτογάλος δοκίμασε χθες τον Φωτάκη στη θέση του τιμωρημένου Γκαρσία και αυτός αναμένεται να αγωνιστεί ως παρτενέρ του Βιτόλο.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Σάντος έκανε συνεχείς παρατηρήσεις στους παίκτες του, κάνοντας συνεχείς αναφορές στον αγώνα με τη Λάρισα, προκείμενοι οι ποδοσφαιριστές να ξεχάσουν τις δύο απανωτές ήττες από Άρη και ΑΕΚ.

* Αρκετά σύντομα ο Λίνο θα κληθεί από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για να συζητήσουν το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Τη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μπακ-χαφ, ο οποίος φέρεται πρόθυμος να δεχθεί μία μικρή μείωση στις απαιτήσεις του, αν και έχει δεχθεί μία πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

* Έντονη είναι η ανησυχία στον ΠΑΟΚ για την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει την Κυριακή στην πόλη της Λάρισας. Για αυτό τον λόγο έχουν ζητήσει από την Αστυνομία πρόσθετα μέτρα προστασίας της αποστολής των Θεσσαλονικέων. Επικεφαλής θα είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ύστερα από όσα αντιμετώπισαν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» στην έδρα του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES