26 Μαρ 2010

Αρέσουν Τζαβέλλας-Πέντερσεν

Αρέσουν Τζαβέλλας-ΠέντερσενΣτο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού φέρονται να βρίσκονται ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν, όπως ανέφεραν χθεσινές φήμες. Για τον αριστερό μπακ του Πανιωνίου ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός, όμως οι Πειραιώτες ενδέχεται να κινηθούν για την απόκτηση του διεθνούς άσου.

Όσον αφορά τον αριστερό μεσοεπιθετικό της Μπλάκμπερν, η «ερυθρόλευκη» διοίκηση επιθυμεί να ενισχύσει το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, αφού ο Ντάτολο δήλωσε αναποφάσιστος για το μέλλον του στην Ιταλία και οι Πειραιώτες δεν θέλουν να αφήσουν «κενή» τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Νορβηγός μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και τη φετινή σεζόν μετρά 32 συμμετοχές (έχοντας πετύχει 5 γκολ) στην αγγλική ομάδα. Μάλιστα, ο 29χρονος άσος είναι 65 φορές διεθνής με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Όσον αφορά το θέμα του Ερνέστο Βαλβέρδε, αρκετά σύντομα ο Γιάννης Χρυσικόπουλος αναμένεται να έχει νέα επικοινωνία με τον Ισπανό για να «φιξάρουν» το ραντεβού για τις τελικές συζητήσεις τους. Οι Πειραιώτες θα ζητήσουν από τον 46χρονο προπονητή να απαντήσει άμεσα στην πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τον καταγγέλλει στη Λίγκα!

Σήμερα ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταγγείλει τον Παναθηναϊκό στη Λίγκα, ενώ θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στην Εισαγγελία για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ. Χθες ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης χαρακτήρισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 παραπλανητική την τοποθέτηση των «πρασίνων».

«Σκεφτείτε να χάσει βαθμούς ο Παναθηναϊκός…»

Την προσοχή των παικτών του Ολυμπιακού στους τρεις αγώνες που απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος επέστησε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

«Σκεφτείτε να χάσει βαθμούς ο Παναθηναϊκός και εμείς να μην έχουμε πάρει τη νίκη στα τρία παιχνίδια που απομένουν. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν είχατε υπομονή. Στο πρώτο ημίχρονο παίζατε με ψηλές μπαλιές. Οι Λούα Λούα και Ντάτολο κρατούσαν την μπάλα, ενώ υπήρχαν δίπλα συμπαίκτες τους», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Εν τω μεταξύ, ο 41 ετών προπονητής προτίθεται στον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στη Skoda Ξάνθη να χρησιμοποιήσει τον Μήτρογλου και τον Ντάρμπισαϊρ για να κάνει πιο επιθετικούς τους «ερυθρόλευκους». Ο Μπόσκο διαπίστωσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ότι οι δύο φορ που αγωνίστηκαν μαζί για περίπου 35 λεπτά δημιούργησαν προβλήματα στους «πράσινους», πίεσαν ψηλά και πήραν τη σημαντική νίκη στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά το κρούσμα απειθαρχίας του Λούα Λούα, χθες ο Κονγκολέζος επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμό από την διοίκηση. Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος παίκτης είχε υποπέσει σε ανάλογο παράπτωμα πριν από περίπου δύο μήνες και είχε κάνει το τραπέζι στους συμπαίκτες του.

«Είπαμε ότι πρέπει να σταματήσουν αυτά. Δεν ανέχομαι τα ίδια πράγματα», τόνισε ο Μπάντοβιτς και εννοούσε τον Λούα Λούα. «Κοιτάξτε να σοβαρευτείτε. Προσγειωθείτε. Δεν καταφέραμε τίποτα ακόμα. Δεν χαλαρώνουμε. Πρέπει να κερδίσουμε τα τρία ματς που απομένουν», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES