26 Μαρ 2010

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χαμόγελα λόγω Μενδρινού!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χαμόγελα λόγω Μενδρινού!Χαμόγελα και ικανοποίηση προκάλεσε στους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα η επιστροφή του Κώστα Μενδρινού σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο 24χρονος μέσος της ομάδας της Ηπείρου, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην ποδοκνημική και στη σημερινή προπόνηση «έβγαλε» κανονικά, ολόκληρο το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ένα χαμόγελο έκδηλης ικανοποίησης ξεπρόβαλλε κάτω από τα… μουστάκια του Νίκου Αναστόπουλου, που είδε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού έτοιμο να του προσφέρει –εκτός απροόπτου- τις υπηρεσίες του στο προσεχές ματς της 28ης αγωνιστικής, κόντρα στον Ηρακλή.

Εκτός των νέων που αφορούν την επιστροφή του Μενδρινού, στα υπόλοιπα της σημερινής προπόνησης του «Άγιαξ της Ηπείρου», για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε ο Εστεμπάν Μπουχάν -ο οποίος έχει μια απλή διάσειση μετά το χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα με τους "πράσινους"- και ο Ηλίας Μιχαλόπουλος ακολούθησε θεραπεία επειδή νιώθει ενοχλήσεις στη μέση.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση του Κυέλλου Hellas On Line, ακολούθησαν αποθεραπεία και έκαναν ασκήσεις τακτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES