26 Μαρ 2010

«Δεν θέλω εφησυχασμό»

«Δεν θέλω εφησυχασμό»Στο παρελθόν ανήκει στον Παναθηναϊκό το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και στρέφουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο ματς στην έδρα του Ατρομήτου. Οι «πράσινοι» χρειάζονται δύο νίκες για να πανηγυρίσουν το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και να στεφθούν πρωταθλητές μετά από τη σεζόν 2003/04.

«Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Αδρανήσαμε μια στιγμή στην άμυνα και αυτό μας κρατάει σε εγρήγορση, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να σφραγίσουμε την πρόκριση. Το 3-1 είναι καλό σκορ, όμως το 3-0 θα ήταν καλύτερο. Η κούραση μας επηρεάζει, αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με αυτήν», είπε αρχικά ο Νίκος Νιόπλιας και πρόσθεσε:

«Τώρα αντιμετωπίζουμε τον Ατρόμητο. Με μία νίκη αγκαλιάζουμε το πρωτάθλημα. Για να την πετύχουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο αντίπαλος αναζητάει τη διάκριση σε κάθε παιχνίδι. Από κανέναν δεν θέλω εφησυχασμό. Θέλω εγρήγορση μέχρι τέλους για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».

Στην ενδεκάδα ο Νίνης

Ο Μακεδόνας τεχνικός είναι πιθανό να δώσει φανέλα βασικού στον Σωτήρη Νίνη, ύστερα από την εμφάνιση που πραγματοποίησε την Τετάρτη κόντρα στον ΠΑΣ. Εν τω μεταξύ, ο Σαριέγκι και ο Μαρίνος προπονήθηκαν χθες κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο 45χρονος προπονητής περιμένει τη θετική απάντηση του ιατρικού επιτελείου του «τριφυλλιού» για να χρησιμοποιήσει τους δύο αμυντικούς.

Όσοι παίκτες έπαιξαν στο παιχνίδι του Κυπέλλου, ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε τρία γκρουπ των τεσσάρων ατόμων και να παίζουν εναλλάξ δίτερμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES