25 Μαρ 2010

Στα άκρα με Παναθηναϊκό

Στα άκρα με Παναθηναϊκό Επίσημες καταγγελίες προς τη Σούπερ Λίγκα και τη δικαιοσύνη θα προχωρήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα και αυτό φαίνεται από το ύφος της ανακοίνωσης-απάντησης σε εκείνη των «πρασίνων» που εξέδωσαν το βράδυ της Τετάρτης. Άνθρωποι του Ολυμπιακού επισημαίνουν πως οι κανονισμοί της UEFA προβλέπουν μέχρι και αφαίρεση επτά βαθμών για αλλοίωση συνθηκών διεξαγωγής του αγώνα με υπαιτιότητα του γηπεδούχου. Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός συγκεντρώνει στοιχεία (οπτικοακουστικό υλικό, δημοσιεύματα κλπ.) για να σχηματίσει έναν πλήρη φάκελο και να επιδιώξει τη μεγαλύτερη δυνατή ποινή για τον Παναθηναϊκό.

Προχωρά η συνεργασία

Δίχως προβλήματα αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για την αύξηση του ποσοστού μετοχών του δευτέρου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η αναβολή της συνεδρίασης του ΔΣ αποδόθηκε σε κάποιες διαφωνίες, που όμως δεν είναι αρκετές για να χαλάσουν το κλίμα καλής διάθεσης που υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να μπουν στην ΠΑΕ 9-10 εκατ. ευρώ για να εξασφαλιστεί η άδεια από την UEFA, ποσό που δεν αποκλείεται να βάλει ο κ. Λαυρεντιάδης.

Όλα δείχνουν πως ο τελευταίος θα αυξήσει τις μετοχές του τουλάχιστον στο 20%, ενώ γίνονται επαφές για να φτάσει το μερίδιό του μέχρι και στο 45% με αγορά μετοχών του Σωκράτη Κόκκαλη. Ωστόσο φαίνεται να υπάρχει μία διαφορά στην αποτίμηση του συλλόγου και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, την ώρα που κάποιες πηγές αναφέρουν πως στη μετοχική σύνθεση αναμένεται να μπει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Καμία συνάντηση…»

Ο μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, δήλωσε στη «SportDay» πως δεν επίκειται συνάντηση του Ισπανού προπονητή με τον Ολυμπιακό τις επόμενες ημέρες. Πάντως είναι βέβαιο πως αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον πάγκο, χωρίς όμως να σημαίνει αυτό πως δεν εξετάζονται άλλες λύσεις. Μία από αυτές είναι και ο Μανόλο Χιμένεθ, που απολύθηκε από τη Σεβίλλη.

Με προβλήματα κόντρα στην Ξάνθη

Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει για τον κυριακάτικο ματς με τη Skoda Ξάνθη ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Μαρέσκα, οι τραυματίες Μέλμπεργκ, Λεονάρντο και Ντουντού, ενώ ο Ζαϊρί είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Ο Ραούλ Μπράβο, που έκανε ατομικό πρόγραμμα καθώς είναι καταπονημένος από τους συνεχείς αγώνες, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES