25 Μαρ 2010

Σχεδιάζοντας τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος

Σχεδιάζοντας τον ΠΑΟΚ του μέλλοντοςΗ ήττα από την ΑΕΚ στην Τούμπα «ψαλίδισε» τις όποιες ελπίδες είχε ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου και μετά την -πρόσκαιρη- απογοήτευση οι ιθύνοντες του «δικεφάλου του Βορρά» σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Βρύζας, Κονσεϊσάο και Σάντος μίλησαν για πρώτη φορά φέτος με θέμα την ομάδα του 2011, παρά το γεγονός ότι η παραμονή του Πορτογάλου στον πάγκο της ομάδας δεν είναι δεδομένη.

Ο τεχνικός των Θεσσαλονικιών δεν έχει αποφασίσει αν θα είναι και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στον πάγκο της ομάδας, αφού στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει η Πορτογαλία. Επίσης, έχει ζητήσει τρεις με τέσσερις πολύ μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες δεν είναι σίγουρο ότι θα υλοποιηθούν. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, θα μιλήσει με τον νυν τεχνικό της ομάδας μετά το Πάσχα και θα αποφασιστεί από κοινού αν θα πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν.

Ακόμα και στην περίπτωση που φύγει όμως, ο Σάντος θα προτείνει αυτά που πιστεύει ότι είναι προς συμφέρον της ομάδας, καθώς διατηρεί άριστες σχέσεις με όλους. Θα τους πει τι πιστεύει ότι χρειάζεται για να γίνει καλύτερος ο ΠΑΟΚ ενώ θα αναλύσουν και τα λάθη που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. Πάντως, το μπάτζετ θα κινηθεί σε λογικά πλαίσια, αφού πρόθεση των διοικούντων είναι να μη ξεφύγουν από τον προϋπολογισμό και χρεώσουν την ομάδα.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, θα γίνουν λίγες και ποιοτικές προσθήκες. Ο βασικός κορμός υπάρχει, οπότε, θα αναζητηθούν παίκτες στυλ Βιεϊρίνια. Δηλαδή, πολύ καλοί με σχετικά μικρός κόστος, ή ακόμη και περίπτωση συνιδιοκτησίας. Προτεραιότητα θα δοθεί στη γραμμή κρούσης και -όπως είναι φυσικό- υπάρχει πάντα το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Από τον ΠΑΟΚ δηλώνουν άγνοια για όσα ακούστηκαν περί συμφωνίας του διεθνούς άσου με την πρώην ομάδα του, ενώ και ο μάνατζερ του διέψευσε τα σενάρια. Όπου υπάρχει καπνός όμως, υπάρχει και φωτιά και σύμφωνα με την "SportDay" ότι ο Σαλπιγγίδης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για χάρη της αγαπημένης του ομάδας.

* Ενοχλήσεις ένιωσε και πάλι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στο χειρουργημένο γόνατό του. Έτσι, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σήμερα θα φανεί αν θα είναι στη διάθεση του Σάντος για τον αγώνα με τη Λάρισα. Από την άλλη, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Λούσιο Φιλομένο. Ο Αργεντινός έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης, δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις. Έτσι, μετά το Πάσχα θα είναι έτοιμος και από φυσικής κατάστασης να πάρει μέρος σε επίσημο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES