25 Μαρ 2010

Με το βλέμμα στο μέλλον

Με το βλέμμα στο μέλλονΤων φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν… Έτσι και την Τετάρτη το μεσημέρι, ο Σταύρος Αδαμίδης είχε συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Βασίλη Δημητριάδη για να κάνουν έναν πρώτο σχεδιασμό της ΑΕΚ για την επόμενη περίοδο. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για το δυναμικό της ομάδας, τους παίκτες που η τεχνική ηγεσία κρίνει απαραίτητους, αναλώσιμους ή… αχρείαστους, ενώ έγινε κουβέντα και για τις θέσεις στις οποίες υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης.

Είναι άγνωστο ακόμη αν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ την επόμενη περίοδο, καθώς το μέλλον του θα κριθεί στο τέλος της σεζόν, ωστόσο η διοίκηση εκτιμά τη γνώμη του και τη χρειάζεται για να κάνει το προσχέδιο για το 2010/11. Παράλληλα, τα ποσά που θα δαπανηθούν για την ενίσχυση της ομάδας θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τη φετινή της πορεία, αφού αν καταλάβει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, είναι δεδομένο πως θα γίνουν μεγαλύτερες επενδύσεις.

Ατομικό οι Καφές και Τζεμπούρ

Συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο με τους Καφέ και Τζεμπούρ να κάνουν ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους. Πάντως, δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία για την συμμετοχή τους στον αγώνα με τους «κυανέρυθρους», καθώς τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Θεραπεία έκανε ο Σάχα αλλά και ο Γεωργέας οι οποίοι ταλαιπωρούνται από θλάση, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Μιχάλης Παυλής. Τη θέση του Αργεντινού τερματοφύλακα, που θα επανέλθει μετά το Πάσχα, θα πάρει ο Γιάννης Αραμπατζής, ενώ για το δεξί άκρο της άμυνας, αφού πέραν του Γεωργέα θα λείψει και ο τιμωρημένος Αραούχο, ερίζουν αρκετοί παίκτες. Γιάχιτς, Μάκος, Ζεράλντο και Γιαχάγια είναι οι υποψήφιοι. Εκτός πλάνων για το προσεχές ματς είναι και ο τιμωρημένος Μαντούκα.

Και με τη βούλα… παρελθόν

Την παραχώρηση του Ταμαντανί Ενσαλίβα στη Λίλεστρομ ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι, οπότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. «Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Περιμένουν κόσμο

Την Παρασκευή κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο για την 28η αγωνιστική (Κυριακή, 19:00). Η καλή εμφάνιση και η νίκη επί του ΠΑΟΚ, καθώς και η δυναμικότητα του αντιπάλου αναμένεται να αποτελέσει πόλο για τον κόσμο της «Ένωσης» που βλέπει με ικανοποίηση ότι η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι αισθητά βελτιωμένη στο δεύτερο γύρο. Λεπτομέρειες για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES