25 Μαρ 2010

Νταμπλ η καλύτερη απάντηση

Νταμπλ η καλύτερη απάντησηΤην καλύτερη απάντηση σε όσους αμφισβητούν την υπεροχή τους, αλλά και στον Ολυμπιακό για τις καταγγελίες του θεωρούν στις τάξεις του Παναθηναϊκού την κατάκτηση του νταμπλ. Οι «πράσινοι» αποδίδουν σε απέλπιδα προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων τις «επιθέσεις» των Πειραιωτών και με χθεσινή τους ανακοίνωση κάνουν λόγο για προσπάθεια εξομοίωσης ανόμοιων καταστάσεων και εκβιασμού θεσμικών αποφάσεων.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας (που χθες ήταν με 39 πυρετό και δεν πήγε στο γήπεδο) ετοιμάζουν την υπερασπιστική γραμμή για την εκδίκαση της υπόθεσης όσων έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και υπάρχει η βεβαιότητα πως στη χειρότερη των περιπτώσεων θα υπάρξει τιμωρία της έδρας με μία αγωνιστική, παρόλο που στις τάξεις των Πειραιωτών μιλούν ακόμη και για τιμωρία αφαίρεσης επτά βαθμών. Από εκεί και πέρα, θεωρούν πως η συνέχεια στον «χαρτοπόλεμο» με τον Ολυμπιακό δεν έχει νόημα και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αποπροσανατολίσει την ομάδα και την κοινή γνώμη, τη στιγμή που η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του νταμπλ.

Στροφή σε Ατρόμητο

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου έγινε με τη νίκη 3-1 επί του ΠΑΣ και πλέον η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 28η αγωνιστική. Με νίκη οι «πράσινοι» θα αγκαλιάσουν το πρωτάθλημα, αλλά το έργο τους δεν θα είναι εύκολο κόντρα στο αξιόμαχο συγκρότημα του Γιώργου Δώνη. Ο Νίκος Νιόπλιας αντιμετωπίζει τέσσερα αγωνιστικά προβλήματα με τους τραυματισμούς των Σπυρόπουλου, Δάρλα, Σαριέγκι και Μαρίνου, ενώ αντίθετα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που στραβοπάτησε στο ματς με τον ΠΑΣ και ανησύχησε τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Καντέ: «Αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό»

Τους λόγους που επέλεξε το περασμένο καλοκαίρι να αφήσει τη Ligue 1 για χάρη του Παναθηναϊκού ανέλυσε ο Σεντρίκ Καντέ μιλώντας σε γαλλική ιστοσελίδα, ενώ δήλωσε αφοσιωμένος στη νέα του ομάδα. «Δεν ήθελα να αγωνίζομαι σε μία ομάδα με στόχο την παραμονή, αλλά ήθελα να βρω μια πιο φιλόδοξη ομάδα. Αν με είχε ζητήσει η Μπορντό, θα είχα μείνει στη Γαλλία, αλλά αυτό δεν συνέβη. Στον Παναθηναϊκό πρέπει να προσφέρεις το 100% κάθε εβδομάδα και για να αφοσιωθώ στην ομάδα ζήτησα να μη με υπολογίζουν για το Κόπα Άφρικα», είπε ο αμυντικός από το Μάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES