7 Φεβ 2010

Συμφωνία με «Morgan Stanley»!

Σε συμφωνία με τη «Morgan Stanley» για την άμεση εξόφληση του ομολογιακού δανείου ήρθε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η χρυσή τομή με το διεθνή χρηματοπιστωτικό οργανισμό επιτεύχθηκε σε ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ κι ενώ αν συνεχιζόταν η αποπληρωμή του δανείου με δόσεις, η «Ένωση» θα έπρεπε να είχε καταβάλει συνολικά 6,2 εκατ. ευρώ ακόμη. Η επίτευξη του deal θα ανακοινωθεί σύντομα και θα αποτελεί την απαρχή των διοικητικών εξελίξεων στην ΠΑΕ, με την έλευση του Σταύρου Αδαμίδη στην προεδρία.

Ο 36χρονος δικηγόρος θα ασκεί διοίκηση εν λευκώ και θα διαχειρίζεται το 40% των μετοχών (θα αναλάβει τις… τύχες του μεριδίου των Πέτρου Παππά, Γκίκα Γκούμα και Πόλυ Χατζηιωάννου), ενώ ο Νίκος Νοτιάς θα διατηρήσει το δικό του 40%. Οι μέτοχοι θα βάλουν ως το τέλος της σεζόν περίπου άλλα 7 εκατ. ευρώ για να κλείσουν τη φετινή «τρύπα» και να τακτοποιήσουν κάποιες υποχρεώσεις της επόμενης περιόδου, ενώ θα υπάρξουν εξελίξεις στις υποθέσεις του προπονητικού κέντρου και του γηπέδου.

Όσον αφορά στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Σταύρος Αδαμίδης θα έχει συνάντηση μαζί του, στην οποία θα ακούσει τις απόψεις του για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και τα αίτια της φετινής πορείας. Το σενάριο άμεσης αντικατάστασης του προπονητή δεν είναι απίθανο, αλλά πιο πιθανό φαίνεται πως είναι να παραμείνει στον πάγκο ως το καλοκαίρι και ακολούθως να αποχωρήσει.

Ικανοποίηση για τη νίκη

Τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες είναι ο απολογισμός της ΑΕΚ στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και κρίνεται ικανοποιητικός, σε σύγκριση με τα αποτελέσματα που είχε η ομάδα ως το τέλος του 2009. Η «Ένωση» απέναντι στη Skoda Ξάνθη είχε κατά διαστήματα καλή απόδοση και παρά τα προβλήματα που παρουσίασε στην αμυντική της λειτουργία έφτασε στο τρίποντο, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Δεν έλειψαν τα προβλήματα, αφού ο Αραούχο αποχώρησε με διάταση στους προσαγωγούς, ο Λεονάρντο υπέστη κάκωση στο γόνατο, ενώ ο Τζεμπούρ ταλαιπωρείται από ίωση. Πάντως η κατάσταση και των τριών δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Το πρόγραμμα για τους «κιτρινόμαυρους» περιλαμβάνει ξεκούραση και στη συνέχεια προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή το επόμενο Σάββατο (16:45, ΣΚΑΪ). Απών από το παιχνίδι αυτό θα είναι ο Παντελής Καφές, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει. Η «Ένωση» θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη της νίκη εκτός Λεκανοπεδίου για τη φετινή περίοδο, μιας και οι δύο προηγούμενες είχαν επιτευχθεί κόντρα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

Ανησυχία για Γκερέιρο

Η λοίμωξη του αιμοποιητικού συστήματος που έχει ο Ρότζερ Γκερέιρο προκαλεί ανησυχία στις τάξεις της ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος μέσος υποβλήθηκε σε νέες αιματολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES