7 Φεβ 2010

Άρης-Πανθρακικός 0-2

Αυτός ο Πανθρακικός του Παύλου Δερμιτζάκη θα τρελάνει κόσμο! Οι «ουραγοί» πήραν σπουδαία νίκη με σκορ 2-0 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με ένα γκολ το Σάββατο και ένα την Κυριακή, αφού το ματς διεκόπη λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου από τη συνεχή βροχόπτωση. Ο Παπουλής στο 42΄ είχε ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο που διεξήχθη χθες, ενώ ο Ρομπέρ με πέναλτι στο 76΄ «σφράγισε» τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του.

Το ματς

Η απουσία του κόσμου και τεσσάρων βασικών παικτών (Σηφάκης, Ρονάλντο, Ναφτί, Φερνάντες) ήταν ένα σημαντικό μειονέκτημα για την ομάδα του Άρη, έστω και αν είχε να αντιμετωπίσει τον «ουραγό» και «καταδικασμένο» Πανθρακικό. Παράγοντας που φάνηκε ασήμαντος μπροστά στην οικτρή κατάσταση που παρουσίασε ο αγωνιστικός χώρος εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής.

Στο 7’ η εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρ δυσκόλεψε τον Πέσκοβιτς, ο οποίος δεν μπλόκαρε σταθερά την μπάλα, με τον Νασούτι να παρεμβάλλεται σωτήρια στο πλασέ του Μπέλεκ. Η πρώτη τελική προσπάθεια που καταγράφηκε για λογαριασμό των «κιτρίνων» ήταν στο 24’, με το σουτ του Τζόνσον από πλάγια θέση δεξιά στην περιοχή.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα κατευθύνονταν στα αποδυτήρια «άκαπνες», η τραγική έξοδος του Πέσκοβιτς σε μια βαθιά μπαλιά, επέτρεψε στον Παπουλή που παρακολουθούσε την φάση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας, για να γράψει το 1-0 υπέρ του Πανθρακικού.

Το δεύτερο 45λεπτο διεξήχθη κανονικά σήμερα (7/2), με τον Κούπερ να πραγματοποιεί δύο αλλαγές με το ξεκίνημα. Ο Αργεντινός θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και πέρασε τους Λαμπριάκο και Κόκε. Σ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, οργανωμένη επίθεση δεν μπορούσε να γίνει και η δυσκολία των ποδοσφαιριστών ήταν ολοφάνερη.

Ο Άρης προσπαθούσε να απειλήσει για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, αλλά δεν κατάφερε να αγχώσει ιδιαίτερα την άμυνα των Θρακιωτών, πέρα από κάποιες μικροευκαιρίες, με μια κεφαλιά του Κουλουχέρη στο 68΄ να είναι η πιο αξιόλογη . Οι φιλοξενούμενοι παρέμεναν πάντα επικίνδυνοι με τον Μπέλεκ στην κόντρα, ο οποίος σε μία απ’ αυτές πήρε το πέναλτι στο 74΄, μετά από ανατροπή του απ’ τον Κουλουχέρη. Ο Ρομπέρ ευστόχησε και έδωσε ένα σαφέστατο προβάδισμα στο συγκρότημα του Δερμιτζάκη.

Ένα λεπτό νωρίτερα, οι γηπεδούχοι είχαν ζητήσει το δικό τους πέναλτι σε πέσιμο του Κάλβο μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Το έργο του Άρη ήταν πλέον πολύ δύσκολο και στα εναπομείναντα λεπτά δεν μπόρεσε να μπει ξανά στο ματς, αφήνοντας έτσι τρεις πολύτιμους βαθμούς. Αντίθετα, οι ουραγοί της βαθμολογίας πήραν το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» και παρέμειναν για τρίτο παιχνίδι αήττητοι.

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Έκτορ Κούπερ): Πέσκοβιτς, Βανγκέλι, Κουλουχέρης, Νασούτι, Νέτο, Νάτσο Γκαρσία (46΄ Λαμπριάκος), Πρίττας, Κάλβο, Χαβίτο (46΄ Κόκε), Τζόνσον, Αραβίδης (66΄ Κάμπορα).

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Ρόκα, Σακελλαρίου, Ιασωνίδης, Ματεντζίδης, Αργυρίου, Ρομπέρ (90΄+2), Λόπες, Άλβες, Παπουλής (70΄ Αρσενίεβιτς), Μπέλεκ, Καζάκης (86΄ Μπαχαρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES