7 Φεβ 2010

Με το αυτί στη Λάρισα

Μονόδρομο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η νίκη επί του Λεβαδειακού (16:45, ΝΕΤ και NovaΣΠΟΡ FM 94,6) στο άδειο λόγω τιμωρίας «Καραϊσκάκη» για την 21η αγωνιστική, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού στη Λάρισα και να μειώσει κι άλλο τη διαφορά από την κορυφή.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα παρατάξει την ομάδα του με φουλ επιθετικό σχήμα και διάταξη 4-4-2, έχοντας στην κορυφή της επίθεσης το δίδυμο Ντάρμπισαϊρ-Μήτρογλου. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πάρντο απόντος του τραυματία Νικοπολίδη (ο Κόβατς στον πάγκο), οι Μέλμπεργκ και Αβρ. Παπαδόπουλος παραμένουν αχώριστο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ Τοροσίδης και Μπράβο θα καλύψουν το δεξί και το αριστερό άκρο αντίστοιχα. Δίπλα στον Μαρέσκα ως αμυντικό χαφ, ελλείψει των Ντουντού και Στολτίδη που είναι τραυματίες, θα ξεκινήσει βασικός για πρώτη φορά μετά τις 26/9 ο Λεντέσμα, ενώ σε ρόλο αριστερού εξτρέμ θα κινείται ο Λούα Λούα με τον Ζαϊρί στο… απέναντι άκρο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κόβατς, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Γ. Παπαδόπουλος, Όσκαρ και Ντιόγο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε πίεση ψηλά στην αντίπαλη άμυνα από το πρώτο λεπτό με στόχο ένα γρήγορο γκολ που θα αποβάλει το άγχος από τους ποδοσφαιριστές του, στους οποίους τόνισε την ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης.

* Σύμμαχος των «ερυθρολεύκων» είναι η προϊστορία, αφού σε εννέα αγώνες ως γηπεδούχοι στη μεγάλη κατηγορία απέναντι στον Λεβαδειακό μετρούν επτά νίκες και δύο ισοπαλίες.

«Όχι» στην Παλμέιρας για Ντιόγο

Αρνητικά φέρεται να απάντησε ο Ολυμπιακός σε πρόταση της Παλμέιρας για το δανεισμό του Ντιόγο. Παρά την κακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βραζιλιάνος, ο οποίος δεν έχει σκοράρει από τον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Λεβαδειακό, οι Πειραιώτες δεν συζήτησαν καν το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES