7 Φεβ 2010

Συνεχίζεται…

Διεκόπη στο ημίχρονο ο αγώνας ανάμεσα στον Άρη και στον Πανθρακικό, ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν 1-0 στο σκορ, με τον Παπουλή να εκμεταλλεύεται στο 42' την τραγική έξοδο του Πέσκοβιτς στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας.

Η ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου του «Κλεάνθης Βικελίδης» λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης ανάγκασε τον διαιτητή, Μήτσιο να διακόψει το παιχνίδι. Έτσι, το δεύτερο 45λεπτο θα διεξαχθεί αύριο (16:45), αν φυσικά το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Το παιχνίδι:

Η απουσία του κόσμου και τεσσάρων βασικών παικτών (Σηφάκης, Ρονάλντο, Ναφτί, Φερνάντες) ήταν ένα σημαντικό μειονέκτημα για την ομάδα του Άρη, έστω και αν είχε να αντιμετωπίσει τον «ουραγό» και καταδικασμένο σε υποβιβασμό, Πανθρακικό που ετοιμάζει βαλίτσες για την Β’ Εθνική. Παράγοντας που φάνηκε ασήμαντος μπροστά στην οικτρή κατάσταση που παρουσίασε ο αγωνιστικός χώρος «χάρη»… στην καταρρακτώδη βροχή.

Στο 7’ η εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρ δυσκόλεψε τον Πέσκοβιτς, ο οποίος δεν μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα, με τον Νασούτι να παρεμβάλλεται σωτήρια στο πλασέ του Μπέλεκ, την ώρα που ο Σλοβάκος τερματοφύλακας ήταν εξουδετερωμένος. Η πρώτη τελική προσπάθεια που κατέγραψαν οι στατιστικές υπηρεσίες για λογαριασμό των «κίτρινων» ήρθε στο 24’, με το σουτ του Τζόνσον από πλάγια θέση δεξιά στην περιοχή να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Ρόκας.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα κατευθύνονταν στα αποδυτήρια «άκαπνες», η τραγική έξοδος του Πέσκοβιτς σε μια βαθιά μπαλιά, επέτρεψε στον Παπουλή που παρακολουθούσε την φάση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας, για να γράψει το 1-0 υπέρ του Πανθρακικού.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, του «Κλεάνθης Βικελίδης», εξαιτίας της συνεχούς βροχόπτωσης. Αυτό θα γίνει αύριο (16:45) αν φυσικά το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Συνεχίζεται…

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης (Έκτορ Κούπερ): Πέσκοβιτς, Βανγκέλι, Κουλουχέρης, Νασούτι, Νέτο, Νάτσο Γκαρσία, Πρίττας, Κάλβο, Χαβίτο, Τζόνσον, Αραβίδης.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Ρόκα, Σακελλαρίου, Ιασωνίδης, Ματεντζίδης, Αργυρίου, Ρομπέρ, Λόπες, Άλβες, Παπουλής, Μπέλεκ, Καζάκης.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Γούκος (Ηπείρου), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES