7 Ιαν 2010

Ο Παναθηναϊκός στην καλύτερη φάση του…

Ο Παναθηναϊκός αυτή την εποχή βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της φετινής χρονιάς. Όλα πάνε καλά στο «τριφύλλι», ίσως καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Εξηγώ τους λόγους:

• Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, κατά την άποψή μου το καλύτερο που έχει παίξει στη σεζόν, μέχρι τώρα. Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, με εξαίρεση το πρώτο ημίωρο (εκεί οι «πράσινοι» ήταν κακοί και στο δημιουργικό, αλλά και στο ανασταλτικό κομμάτι), η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έκανε όμορφα πράγματα μέσα στο γήπεδο, ικανοποιώντας τους 30.000 οπαδούς τους που πήγαν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εξαιρετική κυκλοφορία, πρέσινγκ ψηλά, οι γραμμές πολύ κοντά και τέσσερα γκολ για άλλη μια φορά.

• Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Σκοράρει ανελλιπώς και είναι στην καλύτερη κατάσταση από τότε που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, βλέπεις έναν επιθετικό που θα σου κάνει τη… μισή ευκαιρία γκολ, δείχνοντας πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι.

• Η διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό ανέβηκε στο +5, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος. Αυτό, σε συνδυασμό με την καλή εικόνα που δείχνει το «τριφύλλι», έχει ενθουσιάσει ακόμη περισσότερο τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Υ.Γ: Ο Νίκος Νιόπλιας έχει το απόλυτο στον πάγκο του Παναθηναϊκό, αλλά το πιο σημαντικό γι’ αυτόν είναι ότι σιγά σιγά βγαίνει στο γήπεδο η δική του δουλειά. Φυσικά και είναι πολύ νωρίς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βλέπουμε διαφορές στην ομάδα, κυρίως στον τομέα του αγωνιστικού σχεδίου.

Υ.Γ.2: Στα μεταγραφικά, ο «killer» αναζητείται ακόμη. Ο Νιόπλιας είπε και χθες ότι δεν είναι εύκολο να γίνει η μεταγραφή, για τον πολύ απλό λόγο: Ο Παναθηναϊκός θα πάρει παίκτη μόνο αν αυτός είναι καλύτερος από τους αμυντικούς που ήδη έχει. Διαφορετικά μεταγραφή δεν θα γίνει. Υπομονή και θα δούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES