7 Ιαν 2010

ΗΠΑ, Μαλδίβες και χύμα στο κύμα...

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται ο Ολυμπιακός και αυτό δεν οφείλεται στην ήττα από την ΑΕΚ, αλλά σε μια σειρά γεγονότων μέχρι να φτάσουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Με τον Σωκράτη Κόκκαλη να βρίσκεται στις ΗΠΑ, τον Δημήτρη Θεοδωρίδη να επιστρέφει μόλις την Τετάρτη (6/1) από τις Μαλδίβες και τον Ζίκο να βρίσκεται στον κόσμο του, οι παίκτες δεν θα μπορούσαν παρά να επηρεαστούν αρνητικά από όλα αυτά που έβλεπαν να -μην- συμβαίνουν γύρω τους.
Κι ας πάρουμε τα γεγονότα με τη σειρά...
Οταν ο Ζίκο ανακοίνωνε το ρεπό των Χριστουγέννων, οι παίκτες κοιτάζονταν μεταξύ τους, αν όντως άκουσαν τον μαγικό αριθμό... 9 (ημέρες άδεια).
Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, ημέρα επιστροφής, είχε προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, πρωί και απόγευμα. Ο Ζίκο πήγε το πρωί, όχι όμως και το απόγευμα που προτίμησε να πάει μια βόλτα στο αεροδρόμιο για να πάρει τα παιδιά του!
Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν στο στιλ "μαζευόμαστε να τρέξουμε και να παίξουμε ένα διπλό", κάτι που βγήκε και στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ενδεχομένως ο Ολυμπιακός να ήταν η χειρότερη ομάδα και από τις 16 που είδαμε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Την Τρίτη στο προγραμματισμένο για τις 19:30GR γεύμα της ομάδας, δεν κατέβηκε ο Ζίκο και έστειλε τον αδερφό του!
Η δικαιολογία του βραζιλιάνου ότι "...ο Λεντέσμα είχε κάνει μόνο μία προπόνηση και γι αυτό αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ", δεν ισχύει, καθώς ο αργεντίνος είχε βγάλει 7 προπονήσεις.
Επίσης, ο Ντουντού είχε τραυματιστεί πριν από το παιχνίδι με τον Άρη και όχι κατά τη διάρκεια του αγώνα στο "Κλ. Βικελίδης", όπως ισχυρίστηκε ο Ζίκο. Αρα δεν ισχύει ότι "...το έκρυψε γιατί ήθελε να βοηθήσει την ομάδα".
Αυτή είναι μια σειρά από γεγονότα που πιστοποιούν ότι ο Ζίκο βρίσκεται στον κόσμο του. Μέχρι και ότι δεν ξέρει ακόμα τους παίκτες του Ολυμπιακού, του καταλογίζουν κάποιοι!
Ολη αυτή η -χύμα στο κύμα- κατάσταση διατηρείται και από τους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι έχουν δώσει... τα κλειδιά των αποδυτηρίων στον βραζιλιάνο, χωρίς να κάνουν τον κόπο να δουν τι γίνεται μέσα από την πόρτα.
Κάπως έτσι φαίνεται πως φτάνουμε και στο τέλος της συνεργασίας με τον Λευκό Πελέ, ο οποίος μετά την ήττα από την ΑΕΚ έμοιαζε χαμένος στα αποδυτήρια της ομάδας.
Από την πλευρά τους οι παίκτες, όσο κι αν κάποτε δήλωναν ότι άλλαξαν πολλά με την έλευσή του, φαίνεται πως έχουν χάσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση προς το πρόσωπό του.
Για όλες αυτές τις εξελίξεις θα ενημερωθεί σύντομα ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος δεν αποκλείεται να τον τελειώσει με ένα τηλεφώνημα από τις ΗΠΑ (άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνει κάτι τέτοιο).
Για τις 16:00GR έχει προγραμματιστεί ένα φιλικό όσων δεν αγωνίστηκαν με την ΑΕΚ απέναντι στην ομάδα εφήβων και στις 17:00GR θα ακολουθήσει χαλάρωμα γι αυτούς που έπαιξαν (;) στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής. Στο μεσοδιάστημα δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση του Δημήτρη Θεοδωρίδη ή του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον Ζίκο, που θα κρίνει πολλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES