7 Ιαν 2010

Τα είπε με Ματεράτσι

Την ύστατη προσπάθεια να πείσει τον Μάρκο Ματεράτσι να έρθει στον Παναθηναϊκό έκανε ο Κώστας Αντωνίου, ο οποίος συναντήθηκε την Πέμπτη (7/1) στο Μιλάνο με τον διεθνή ιταλό αμυντικό, παρουσία του ατζέντη του Κλαούντιο Βιγκορέλι και του κατέθεσε πρόταση να ντυθεί στα πράσινα. Ο 36χρονος άσος της Ιντερ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αλλά οι απαιτήσεις του στέκονται εμπόδιο στην υλοποίηση της μεταγραφής. Πάντως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί και όλα είναι ανοιχτά στην συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς υπάρχει καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που υπήρξε από την πράσινη ΠΑΕ, ο Κώστας Αντωνίου τα είπε σε καλό κλίμα με τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του, με την πλευρά του ιταλού άσου να αφήνει ανοιχτό παράθυρο για να έρθει στον Παναθηναϊκό, πλην όμως τα δεδομένα που υπάρχουν καθιστούν εξαιρετικά αμφίβολη την πραγματοποίηση της μεταγραφής, αν και οι πιθανότητες σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες αυξήθηκαν μετά την συνάντηση που έγινε.

Ο Ματεράτσι ζήτησε κλειστό συμβόλαιο 2,5 ετών από τον Αντωνίου, με ετήσιες απολαβές όσα παίρνει στην Ιντερ, δηλαδή ένα ποσό που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ. Πράγμα που σημαίνει ότι οι πράσινοι πρέπει να καταβάλουν πάνω από 8 εκατομύρρια ευρώ για ικανοποιηθεί ο ιταλός και να γίνει κάτοικος Παιανίας.

Οπως γίνεται αντιληπτό κάτι τέτοιο δεν μπορούν να το εγγυηθούν οι πράσινοι. Αντιθέτως το τριφύλλι διά μέσω του football manager, έκανε αντιπρόταση στον 36χρονο αμυντικό για συμβόλαιο έξι μηνών με προοπτική ανανέωσης για 1+1 χρόνια, δίχως όμως να γίνουν γνωστά τα χρήματα που του προσφέρθηκαν.  

Ο Ματεράτσι ζήτησε λίγες μέρες να το σκεφτεί και να μιλήσει και με την ομάδα του Μιλάνο για να δει τι θα πράξει. Η ουσία είναι πως δεν έκλεισε την πόρτα στον Παναθηναϊκό και με δεδομένο το... ψηστίρι του Γιώργου Καραγκούνη (σ.σ. ο ίδιος ο "Matrix" είπε στον Αντωνίου ότι του έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο "Κάρα") όλα είναι πιθανά.

Στο παιχνίδι μπαίνει, όπως είναι λογικό και η Ιντερ, αφού αν είναι θετική στην παραχώρηση του παίκτη, ίσως γίνει προσπάθεια για να καλυφθεί οικονομικά η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον Ματεράτσι και τον Παναθηναϊκό. Εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα 24ωρα με τους πράσινους να δείχνουν ότι παλεύουν για την απόκτηση του ιταλού... killer με όλες τους τις δυνάμεις.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του τριφυλλιού είχε και επαφές με ατζέντηδες και ομάδες για την παραχώρηση του Αλέξανδρου Τζιόλη και του Σίλβα Κλέιτον. Πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για μπάσιμο της Νάπολι για την απόκτηση του κατερινιώτη μέσου, ενώ δεδομένο είναι και το ενδιαφέρον της Αταλάντα.

Πάντως επίσημα από τον Παναθηναϊκό, έλεγαν ότι ίσως προκύψει κάτι καλό από τις επαφές του Κώστα Αντωνίου στην Ιταλία για τον βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, δίχως ωστόσο να έκαναν γνωστό κάτι περισσότερο, δηλαδή το ποια ομάδα έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Οπως και να χει μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Αντωνίου επιστρέφει το πρωί της Παρασκευής (8/1) από το Μιλάνο, προκειμένου να συνοδεύσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την ακριτική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES