27 Ιαν 2010

Έφυγαν, όπως ήρθαν…

Στο… κενό έπεσαν οι προσπάθειες των μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο για να παραχωρηθεί ο πελάτης τους τη μεταγραφική περίοδο στον Ολυμπιακό. Οι εκπρόσωποι του Αργεντινού δεν κατάφεραν να μεταπείσουν τη διοίκηση της ΑΕΚ, όμως εκείνη έμεινε σταθερή στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει και τόνιζε ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον καλύτερό της παίκτη σε άλλη ελληνική ομάδα.

Οι ατζέντηδες του 24χρονου άσου βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ για να δώσουν τον ύστατο «αγώνα», όμως αυτό που πέτυχαν ήταν να πάρουν ακόμη μία αρνητική απάντηση από την «Ένωση». Οι κ.κ. Διαννής και Μοντέρο μετέφεραν πρόταση των Πειραιωτών, οι οποίοι πρόσφεραν 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σκόκο, έχοντας ορίσει 50% ποσοστό μεταπώλησης.

Παρόλα αυτά, οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθάρισαν ότι ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Οι μάνατζερ του Αργεντινού «ηττήθηκαν» από την ΑΕΚ και τώρα θα ασχοληθούν με άλλες υποχρεώσεις τους, αφού οι κ.κ. Μοντέρο και Σολντίνι (είχε άλλες δουλειές στην Ελλάδα και δεν παρέστη στα ραντεβού των προηγούμενων ημερών) θα επιστρέψουν σήμερα ή αύριο στην Αργεντινή και ο Παύλος Διαννής θα μεταβεί στην Ισπανία (πιθανότατα όταν λήξει η μεταγραφική περίοδος).

Εκείνο που ενδιαφέρει τώρα τη διοίκηση είναι ο κόσμος να μην αποδοκιμάσει τον Σκόκο και εκείνος να τηρήσει την υπόσχεσή του ότι θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό για το καλό της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, οι παίκτες της «Ένωσης» επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός αισθάνθηκε στους προσαγωγούς και σήμερα θα φανεί αν θα παίξει κόντρα στους «πράσινους». Στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς επιστρέφουν ο Κάρλος Αραούχο και ο Σάνελ Γιάχιτς, αφού εξέτισαν τις ποινές τους απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τον Ζεράλδο Αλβες, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του (προπονήθηκε και τη Δευτέρα).

Πίστη για το deal

Αισιόδοξος ότι θα σημειωθεί θετική εξέλιξη στην υπόθεση της Morgan Stanley εμφανίζεται ο Σταύρος Σταύρος Αδαμίδης. Ο «δυνάμει» πρόεδρος της ΑΕΚ αναχώρησε με σχετική αισιοδοξία για το Λονδίνο και μόνο μια δυσάρεστη έκπληξη θα χαλάσει το deal με την πολυεθνική τράπεζα, η οποία έδειξε διάθεση να κλείσει η συμφωνία στα 3,9 εκατ. ευρώ, αλλά το θέμα δεν διευθετήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Οσοι εκτιμούν ότι δεν θα «στραβώσει» το deal με τη Morgan Stanley βασίζονται στις συζητήσεις που έγιναν σε καλό κλίμα την περασμένη εβδομάδα (δεν υπάρχει αδιαλλαξία) και στο γεγονός ότι τις δύο πλευρές δεν χωρίζει χάσμα. Όσον αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, χρήματα θα βάλουν οι κ. Παππάς, Νοτιάς, Χατζηιωάννου (όπως προανήγγειλε πρόσφατα και ο Νίκος Θανόπουλος) και... προσεχώς ο επιχειρηματίας που εδρεύει στην Ελλάδα (το όνομά του παραμένει άγνωστο) και έχει «εξασφαλιστεί» από τον Σταύρο Αδαμίδη.

* Μέχρι αύριο οφείλει να έχει παραδώσει στην ΠΑΕ την έγγραφη απολογία του ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, απαντώντας στη σχετική κλήση που έλαβε και μάλιστα με εξώδικο!

* Στη σημερινή συνάντηση του Νίκου Θανόπουλου με τον Φερνάντο Κοσεντίνο θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Άρσε. Η «Clarin» σημείωνε ότι «η Σαν Λορέντζο απέρριψε οριστικά το ενδεχόμενο να πάρει πίσω τον Αρσε». Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ περιμένει αύριο τον μάνατζερ του Χουανφράν, αν και ο Αρτούρο Κανάλες έχει ξεκαθαρίσει στη «SportDay» ότι δεν βλέπει τον λόγο να λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη έξι μήνες πριν από τη λήξη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES