27 Ιαν 2010

Ετοιμάζει τον Λέτο για το ντέρμπι

Στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σκέφτεται ο Νίκος Νιόπλιας να επαναφέρει τον Σεμπαστιάν Λέτο. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλησε να ενημερωθεί από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τις ενοχλήσεις που αισθανόταν ο Αργεντινός στο πλευρό και έμαθε ότι σύντομα θα είναι απόλυτα καλά. Να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» χρειάστηκε να τον «δέσουν» στο πλευρό που είχε υποστεί την κάκωση και δεν ήταν σε θέση να παίξει πάνω από 10 λεπτά.

Εφόσον δεν υπάρξει κανένα πρόβλημα τις επόμενες ημέρες και ο Λέτο προπονηθεί κανονικά. Ο 24χρονος άσος αναμένεται να πάρει τη θέση του Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος θα αγωνιστεί εκείνος κόντρα στην ΑΕΚ αν δεν τα καταφέρει ο Αργεντινός. Ο κ. Νιόπλιας έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της «Ένωσης» και έχει διαπιστώσει ότι έχει ορισμένα «κενά» στα άκρα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο τεχνικός του «τριφυλλιού» εξετάζει την επιλογή του Λέτο, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από τον προπονητή του για την αντίδραση που είχε κατά την αντικατάστασή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 24χρονος παίκτης είπε στον κ. Νιόπλια ότι ακόμα και αν δεν τον χρησιμοποιήσει, λόγω του προβλήματός του στα πλευρά, επιθυμεί να βρίσκεται στην αποστολή για να είναι κοντά στην ομάδα.

Ο 45χρονος τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ και Σπυρόπουλο. Την τριάδα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Ζιλμπέρτο, ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης. Στα δεξιά θα παίξει ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Λέτο (ή ο Χριστοδουλόπουλος) και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σισέ.

Όσον αφορά τον Νίνη, έκανε και χθες θεραπεία και στην αυριανή προπόνηση θα φανεί αν θα βρίσκεται (τουλάχιστον) στην αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αν ο διεθνής μεσοεπιθετικός αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε θα αποκλειστεί από την απόστολή του «τριφυλλιού».

Ήρθαν οι Γερμανοί για Τζιόλη

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», γερμανική ομάδα (πιθανότατα Νυρεμβέργη) ρώτησε χθες τον Παναθηναϊκό για την περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη. Συγκεκριμένα, οι Γερμανοί φέρονται να ζήτησαν από το «τριφύλλι» να μάθουν τις προϋποθέσεις για να αποκτήσουν τον διεθνή μέσο με τη μορφή δανεισμού.

Οι «πράσινοι» απάντησαν ότι τον δίνουν δανεικό με οψιόν αγοράς και οι δύο ομάδες συμφώνησαν να τα ξαναπούν, εφόσον ο παίκτης εμφανιστεί θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Εν τω μεταξύ, οι διοικούντες διέψευσαν ότι έχουν δεχθεί «κρούση» από τον Ηρακλή.

Όσον αφορά το θέμα του Λουκά Βύντρα, η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta» έγραψε χθες: «Η Σιένα έκανε πρόταση και αποκτά δανεικό τον Βύντρα». Όπως αποκάλυψε η «SportDay», η ιταλική ομάδα κατέθεσε πρόταση για τον διεθνή αμυντικό, όμως οι «πράσινοι» απάντησαν αρνητικά, αφού ο Νιόπλιας ζήτησε να μη φύγει ο παίκτης έναντι οποιουδήποτε ανταλλάγματος.

* Ουρές αναμένεται να σχηματίσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το φετινό ρεκόρ προσέλευσης για το «τριφύλλι» είναι τα 50.540 εισιτήρια στο εντός έδρας παιχνίδι των προκριματικών του Champions League με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης.

* Ο δήμαρχος Αθηναίων, Απόστολος Κακλαμάνης, κατά την παρουσία του χθες στη Βουλή αναφέρθηκε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και τη Διπλή Ανάπλαση. Ο Κακλαμάνης είπε ότι τα πράγματα βρίσκονται στον σωστό δρόμο και ότι περιμένει να δρομολογήσει τις εξελίξεις η υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικών Αλλαγών, Τίνα Μπιρμπίλη: «Δεν έχω μέχρι στιγμής επίσημη ενημέρωση από το ΥΠΕΚΑ, αλλά είμαστε σε θετική κατεύθυνση. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο και να προδικάσω τις εξελίξεις. Περιμένω την απόφαση της υπουργού».

* Στο sday.gr είναι σε εξέλιξη γκάλοπ με την ερώτηση: «Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός με τον Νίκο Νιόπλια;». Και οι απαντήσεις μέχρι τώρα είναι: να τον κρατήσει από τώρα για του χρόνου: 62,9%. Να αποφασίσει στο τέλος της περιόδου: 27,2%. Να μην του κάνει νέο συμβόλαιο: 9,9%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES