27 Ιαν 2010

Εν αναμονή αποφάσεων...

Τις αποφάσεις του Σωκράτη Κόκκαλη για το μέλλον του Ολυμπιακού περιμένουν οι συνεργάτες του προέδρου της διοίκησης και οι οπαδοί της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ φέρεται να μην επιθυμεί να μιλήσει για όσα ακολούθησαν του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ακόμα και στους στενούς του συνεργάτες.

Πιθανότατα ο κ. Κόκκαλης να θέλει να ηρεμήσει, προτού ετοιμάσει τις κινήσεις του για την «επόμενη ημέρα» των Πειραιωτών και αναζητήσει τις λύσεις για να βγει η ομάδα από την κρίση.

Φήμες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» είναι πιθανό σύντομα (ίσως μέσα στην επόμενη εβδομάδα) να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και να πει τι τον ενόχλησε και τι σκοπεύει να κάνει στο μέλλον για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στον δρόμο των επιτυχιών. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ λέγεται ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και εξωαγωνιστικούς παράγοντες.

Ο κ. Κόκκαλης θέλει να οργανωθεί η ομάδα και ίσως να χρησιμοποιήσει, όπως φημολογείται, τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (σε ρόλο γενικού αρχηγού) και τον Βασίλη Γκαγκάτση (δίνοντάς του ένα σημαντικό πόστο στη διοίκηση), ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να «ενεργοποιηθεί» και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επιθυμεί να ανανεώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και δώσει νέο «αέρα» στην ομάδα.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ, εκείνοι που τον γνωρίζουν λένε ότι είναι αρκετά εγωιστής και δεν θα τα παρατούσε σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή.

Δεν υπήρξε επαφή με Βαλβέρδε, αλλά…

Η διοίκηση του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπάρξει επαφή με τον Ερνέστο Βαλβέρδε (ή κάποιον άλλον προπονητή), προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι συνεργάτες του Σωκράτης Κόκκαλης δεν έχει λάβει εντολή από τον πρόεδρο των Πειραιωτών να ξεκινήσουν την αναζήτηση του τεχνικού που θα βοηθήσει στο «χτίσιμο» της ομάδας.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται διατεθειμένοι να εξετάσουν την περίπτωση του Βάσκου, ο οποίος φέρεται να έχει συχνή επικοινωνία με τους παράγοντες της διοίκησης. Εκτός του Βαλβέρδε, έχουν ακουστεί τα ονόματα του Ιταλού Νοβελίνο, του Ουκρανού Γκρόζνι και οι μάνατζερ προτείνουν διάφορους προπονητές στον Ολυμπιακό. Να σημειωθεί ότι ο Νοβελίνο διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση από τους Πειραιώτες.

Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τον Εμίλιο Φερέρα (που έλυσε τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο), αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκονται ο Μπάντοβιτς με τον Νινιάδη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ετοιμάζει αλλαγές ο Μπάντοβιτς

Τη σκέψη, εκτός από τη χρησιμοποίηση νέων προσώπων, να αλλάξει το σύστημα του Ολυμπιακού (από 4-2-3-1 σε 4-3-3) έχει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Σέρβος τεχνικός, που χθες ζήτησε από τους παίκτες να μην τα παρατήσουν, θέλει να γεμίσει περισσότερο τον άξονα και να μη βγάζει τόσες επιθέσεις ο αντίπαλος.

Ο Μπάντοβιτς αναμένεται να τοποθετήσει τον Ντουντού (αντί του Στολτίδη) στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, ενώ σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Λεονάρντο, τον Λεντέσμα και τον Ζεβλάκοφ. Υποψήφιοι για την ενδεκάδα είναι ο Μήτρογλου και ο Ντάρμπισαϊρ.

Όσον αφορά τον Λούα Λούα (που έκανε χθες ράμματα στο πόδι), δεν προπονήθηκε χθες και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα. Το ιατρικό επιτελείο εκτιμά ότι ο επιθετικός από το Κονγκό δύσκολα θα δώσει το «παρών» στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Ντάρμπισαϊρ, αν και δεν προπονήθηκε το πρωί με την υπόλοιπη ομάδα, πήγε το απόγευμα και έκανε μόνος του προπόνηση.

* Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε χθες ο Έντσο Μαρέσκα, αλλά οι Πειραιώτες δεν αποκάλυψαν το σκοπό της επίσκεψης του Ιταλού μέσου και ο παίκτης έλεγε ότι αφορούσε ένα προσωπικό του θέμα.

* Ενδιαφέρον για τον Αντρέα Καράτσιολο της Μπρέσια έχει εκδηλώσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα. Ο 28χρονος επιθετικός φημολογείτα, επίσης, ότι βρίσκεται στη λίστα της Φιορεντίνα, της Νάπολι, της Λάτσιο, της Κιέβο, της Κατάνια και της Αταλάντα, ενώ από την Premier League την περίπτωσή του εξετάζει η Μπέρμιγχαμ Σίτ. Ο Ιταλός φορ σε 52 παιχνίδια πρωταθλήματος με την Μπρέσια (από το 2008) έχει πετύχει 23 γκολ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES