27 Ιαν 2010

Ο Κόκκαλης αποφασίζει...

Ο Κόκκαλης αποφασίζει...Πολλοί έχουν μιλήσει για λογαριασμό του, ειδικά τις τελευταίες μέρες, όπου ο ίδιος τήρησε σιγή ιχθύος. Ο Σωκράτης Κόκκαλης ειδοποίησε, από το πρωί, τους ανθρώπους της ΠΑΕ ότι μέσα στην ημέρα θα επισκεφθεί τα Γραφεία του Ολυμπιακού. Λίγη ώρα αργότερα βρισκόταν στην Πλατεία Αλεξάνδρας.




Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" προτίμησε, αμέσως μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, να κρατήσει για τον εαυτό του τις όποιες σκέψεις του και τα όσα διέρρεαν από δω κι από κει έμοιαζαν περισσότερο με εκτιμήσεις των συνεργατών του, παρά με δικές του εκτιμήσεις, πολύ περισσότερο, συγκεκριμένες αποφάσεις για το μέλλον.

Το σίγουρο είναι ότι επίκεινται αλλαγές. Δεν ξέρουμε αν αυτές αφορούν πρόσωπα μέσα στην ΠΑΕ, ή σημαντικές προσθήκες στο ποδοσφαιρικό τμήμα (Τζόρτζεβιτς και ίσως Β.Γκαγκάτσης), η αλήθεια είναι, όμως, ότι ο Σ. Κόκκαλης δεν έχει αποφασίσει οριστικά. Ή εν πάση περιπτώσει δεν έχει κάνει, ακόμη, γνωστές τις προθέσεις του.

Μια πρώτη ιδέα για το τι λέει και σκέφτεται, μετά την απομάκρυνση του Ολυμπιακού από την κορυφή του πρωταθλήματος, θα έχουμε μετά την ολοκλήρωση των συσκέψεων στην ΠΑΕ. Σίγουρα, ο Κόκκαλης είναι προβληματισμένος με τις τελευταίες εξελίξεις και η συνολική κριτική είναι δεδομένο ότι τον έχει απασχολήσει επισταμένως.

Σύμφωνα, μάλιστα, με φήμες η ενόχλησή του έχει φτάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό, που έχει αποφασίσει οριστικά να αποχωρήσει από την ΠΑΕ Ολυμπιακός της οποίας ηγείται από το 1993. Δεν έγινε γνωστό αν αυτό αφορά και την εκχώρηση του πακέτου της πλειοψηφίας των μετοχών.

Περισσότερα θα γνωρίζουμε, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που γίνεται στα Γραφεία της ΠΑΕ.

Τον Σ.Κόκκαλη περίμεναν και ήδη συνομιλούν μαζί του, ο Γιάννης Χρυσικόπουλος, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος, που "τρέχουν την ομάδα" από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς.

Κατά μια πληροφορία, ενδέχεται μέσα στην ημέρα να πάνε στην ΠΑΕ οι όποιοι υποψήφιοι για την ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος, όχι μόνο μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, αλλά και για το άμεσο μέλλον.

Η χρονιά δεν τελείωσε

Εν αναμονή των όποιων αποφάσεων πάρει η διοίκηση, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς μπορεί να υπάρχει απογοήτευση από την ενδεχόμενη απώλεια του τίτλου, ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει οι "ερυθρόλευκοι" να έχουν υπ' όψιν:
  • Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο, σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, ωστόσο, οι 11 αγωνιστικές που απομένουν, ενδεχομένως, να κρύβουν εκπλήξεις.
  • Η ομάδα οφείλει να παίξει πιο ορθολογικό ποδόσφαιρο και να ... θυμίσει πάλι ομάδα και όχι μια "παρέα" που μαζεύτηκε ξαφνικά να παίξει μπάλα.
  • Εφόσον, ο Ολυμπιακός παίξει στα πλέι-οφ θα χρειαστεί να μην έχει άλλες απώλειες, καθώς η έξοδος στο τσάμπιονς-λιγκ θα είναι ο μοναδικός στόχος που θα έχει απομείνει για τους Πειραιώτες.
  • Αλλά υπάρχει και το φετινό τσάμπιονς-λιγκ. Η Μπορντό, περιμένει και είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός, όπως παίζει αυτή την εποχή, θα πρέπει να κάνει πολλές προσευχές για να γλιτώσει από τη φορμαρισμένη γαλλική ομάδα. Προφανώς, η υποχρέωση δεν είναι τυπική. Ο Ολυμπιακός οφείλει να σταθεί όπως αρμόζει σε μια ομάδα που βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Πήρε... 6 κιλά ο Μήτρογλου;

Το πως λειτουργεί, ο Ολυμπιακός φαίνεται και από τα όσα αποκάλυψε η εφημερίδα ΦΩΣ για την κατάσταση του Κώστα Μήτρογλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο διεθνής σέντερ-φορ, στο διάστημα της απουσίας του (περίπου 12 ημέρες) πήρε ... έξι κιλά(!) ξεπερνώντας τον Ντιόγο, που μέχρι τώρα είχε το ρεκόρ στα παραπανίσια κιλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES