22 Ιαν 2010

«Οχυρό» η άμυνα με Κατσουράνη


Ο «killer» αμυντικός που ήθελαν στον Παναθηναϊκό δεν έχει έρθει, αλλά ο Νίκος Νιόπλιας σκοπεύει να θωρακίσει την άμυνα του «τριφυλλιού» με τον Κώστα Κατσουράνη. Για την ακρίβεια, ο διεθνής μέσος των «πράσινων» θα έχει ειδικό ρόλο στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη την Κυριακή (16:45, ΝΕΤ). Μετά τον Νίνη εκτός και ο Σιμάο. Πρόταση από Κιέβο περιμένει ο Τζιόλης.

Ο Κώστας Κατσουράνης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη θέση του στόπερ τόσο στην Μπενφίκα, όσο και στην Εθνική Ελλάδας. Η ποιότητα και η αντίληψη του παιχνιδιού που διαθέτει τον βοηθούν να ανταπεξέρχεται –τουλάχιστον- ικανοποιητικά και στα καθήκοντα του αμυντικού και σε αυτό «ποντάρει» ο Νίκος Νιόπλας εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη στο «Κ. Βικελίδης». Όμως, ο αμυντικός μέσος του «τριφυλλιού» δεν θα πλαισιώσει κάποιον εκ των Σαριέγκι ή Καντέ. Τουναντίον, θα αγωνιστεί μπροστά τους, έχοντας τον ρόλο του λίμπερο, που θα «καθαρίζει» τις φάσεις πριν απειληθεί η εστία του Αλέξανδρου Τζόρβα. Έτσι, θα μπορεί να δώσει και τις απαραίτητες βοήθειες στους αμυντικούς του Παναθηναϊκού που ίσως χρειαστούν απέναντι στους Κόκε και Κάμπορα.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μοιάζει να έχει το προβάδισμα για να αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά έναντι του Λέτο, καθώς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θεωρούν πως ο Αργεντινός δεν είναι 100% έτοιμος μετά το χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με τον Πιερικό. Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, και Σισέ πολύ δύσκολα θα χάσουν τη θέση τους στην αρχική ενδεκάδα.

Δίχως τους Σιμάο, Νίνη

Τελικά ο πρόωρος αποκλεισμός της Μοζαμβίκης από το Κόπα Άφρικα δεν έφτανε προκειμένου ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για τον αγώνα της Κυριακής. Κι αυτό γιατί ο 21χρονος είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει πρώτα στην πατρίδα του και μετά να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα. Συνεπώς, δεν γίνεται να πατήσει ελληνικό έδαφος πριν από το βράδυ του Σαββάτου, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι τελικά στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη.

Ομοίως και ο Σωτήρης Νίνης, για διαφορετικό λόγο, ωστόσο. Πέραν του προβλήματος με τον δικέφαλο του (αισθανόταν ενοχλήσεις), ήρθε και η γαστρεντερίτιδα που τον άφησε μάλιστα, εκτός προπονήσεων. Ο νεαρός μέσος του «τριφυλλιού» κρίνεται ανέτοιμος για τον συγκεκριμένο αγώνα και μοιάζει απίθανο ο τεχνικός της ομάδας να τον συμπεριλάβει τελευταία στιγμή στην αποστολή.

Κιέβο για Τζιόλη

Το κλίμα για τον Αλέξανδρο Τζιόλη δεν είναι και το καλύτερο, κάτι που αναγκάζει τον διεθνή μέσο να κοιτάξει τις λύσεις του εξωτερικού. Μια καλή περίπτωση μοιάζει να είναι η Κιέβο. Η ομάδα της Βερόνα φαίνεται να ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Έλληνα χαφ, ο μάνατζερ του οποίου ισχυρίζεται πως εντός των ημερών θα φέρει πρόταση για δανεισμό του πελάτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES