22 Ιαν 2010

Πάνοπλη η Κέρκυρα ενόψει ντέρμπι, ενθουσιώδες το κλίμα!

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα για το μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στο Εθνικό Στάδιο του νησιού μας.

Η ομάδα δεν έχει απουσίες και για δεύτερο σερί αγώνα θα παρουσιαστεί πάνοπλη. Ο προπονητής Μπάμπης Τεννές έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ (δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή τιμωρίες) και στο δευτεριάτικο ματς θα έχει την ευκαιρία να συγκροτήσει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Στην κερκυραϊκή ομάδα επικρατεί πολύ καλό κλίμα, μετά τα τελευταία της νικηφόρα αποτελέσματα, που της έχουν δώσει ένα σημαντικότατο προβάδισμα (οκτώ πόντων) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τους Βολιώτες, που αποτελούν έναν από τους βασικούς… ανταγωνιστές για τον τίτλο και την άνοδο, στο «στρατόπεδο» των Κερκυραίων υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία για την κατάκτηση της νίκης, που θα τους φέρει μια… ανάσα από τη Σούπερ Λιγκ.

Σήμερα Πέμπτη η ομάδα προπονήθηκε το απόγευμα, στις βοηθητικές της εγκαταστάσεις, στα Γαζάτικα του Δήμου Φαιάκων. Το παρόν έδωσε και ο Μπαλί Σμαρτ (γράφουμε σε άλλη στήλη), ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Με την ομάδα εξακολουθεί να προπονείται ο Νίκος Νικολόπουλος, που όμως αναμένεται στο προσεχές διάστημα να λύσει τη συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους», αφού φαίνεται πως δεν είναι στα πλάνα του Τεννέ, ο οποίος τον έχει αφήσει εκτός αποστολής στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Να σημειωθεί πως πλέον δεν γυμνάζεται με την ομάδα ο ομογενής από τη Σουηδία Αλέξανδρος Παππάς, ο οποίος είχε δοκιμαστεί για λίγες ημέρες, αλλά μάλλον απορρίφθηκε από τον Αθηναίο προπονητή.

Για αύριο Παρασκευή το πρόγραμμα της ομάδας θα είναι απογευματινό (15:00) και θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, υπάρχει στασιμότητα, αλλά και… άκρα μυστικότητα! Οι άνθρωποι του ΑΟΚ εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις ώστε να ενισχυθεί το υπάρχον πολύ καλό έμψυχο υλικό της ομάδας και μέχρι τις 31 Γενάρη αναμένεται να έχουν γίνει τουλάχιστον δύο με τρεις μεταγραφικές κινήσεις.

Να αναφέρουμε, τέλος, πως σταμάτησαν προσωρινά οι εργασίες στο δεύτερο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας, που κατασκευάζεται στον Πλάντραφο Ποταμού, λόγω απουσίας του εργολάβου στο εξωτερικό.

Χρήστος Γραμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES