8 Δεκ 2009

ΟΣΦΠ: Το πλάνο της πρόκρισης…

Στον Ολυμπιακό δεν τους απασχολεί κανένα άλλο θέμα, εκτός από την πρόκριση στους «16» του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται αύριο (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) την Άρσεναλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο Ζίκο τις τελευταίες ημέρες καταστρώνει το πλάνο, με το οποίο η ομάδα του θα περάσει στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο Βραζιλιάνος δεν έκανε κάποιου είδους ομιλία στους παίκτες ενόψει του κρίσιμου αυτού ματς, αλλά έριξε το βάρος στην τακτική και τους εξήγησε τι χρειάζεται να προσέξουν στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι «κανονιέρηδες».

Ο 56χρονος προπονητής πήρε τους παίκτες που είχαν παίξει στην Ξάνθη (σ.σ.: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Μπράβο, Ντουντού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Λεονάρντο και Μαρέσκα) μαζί με τους Φετφατζίδη, Σοϊλέδη και Νικλητσιώτη, ζητώντας τους να προσέξουν κάποια πράγματα.

Ο Ζίκο επέστησε την προσοχή των παικτών στο «ένα-δύο» που παίζουν οι Λονδρέζοι στο χώρο της μεσαίας γραμμής και βγαίνουν στην πλάτη των αντίπαλων αμυντικών. Εκείνο που τους ζήτησε είναι οι μέσοι του Ολυμπιακού να ακολουθούν παντού τους αντίστοιχους της Άρσεναλ.

Από τους ακραίους χαφ ζήτησε να κάνουν εκείνοι το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» και η ομάδα να επιτίθεται από τα πλάγια, βγάζοντας σέντρες ή κάνοντας προσωπικές ενέργειες. Επίσης, ζήτησε οι παίκτες να κλείνουν προς το κέντρο και να αποτελέσουν όλοι μέρος της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα δείχνει ο Βραζιλιάνος, οι Πειραιώτες αναμένεται να αγωνιστούν όπως στα Πηγάδια, αν και υπάρχει η πιθανότητα ο Ζαϊρί να πάρει τη θέση του Λεονάρντο στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Αυτό θα φανεί στη σημερινή-τελευταία προπόνηση.

Όσον αφορά τους απόντες, ο Ντιόγο (δύσκολα θα παίξει με τον Πανθρακικό και ίσως προλάβει το εκτός έδρας ματς με τον Άρη), ο Λεντέσμα, ο Ντάρμπισαϊρ, ο Ζεβλάκοφ και Τοροσίδης (ίσως παίξει την Κυριακή) ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα.

* «Θα τιμωρηθούμε με το παραμικρό…», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ θα γίνει η συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Ζίκο, οι οποίοι θα συζητήσουν τις κινήσεις του Ολυμπιακού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Αυτή τη στιγμή προέχει ο αυριανός αγώνας και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο σκέφτονται μόνο αυτό, αφού τα οικονομικά δεδομένα θα είναι διαφορετικά αν η ομάδα παίξει το νέο έτος στο Champions League και διαφορετικά αν συνεχίσει στο Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES