8 Δεκ 2009

Μόνο ο Κοζώνης για την ΠΑΕ

Μόνο ο Κοζώνης για την ΠΑΕΠαρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν πως ο Πέτρος Παππάς είναι διατεθειμένος να αναλάβει πρωτοβουλία για να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο, κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από τον ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 ο Νίκος Νοτιάς έχει τηλεφωνικές επαφές αυτές τις ώρες με τον Χαράλαμπο Κοζώνη, ο οποίος είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ.


Ο Παππάς με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως δεν ηγείται κανενός σχεδίου για την ανάληψη της ηγεσίας της ΠΑΕ και τόνισε πως περιμένει τις εγγυήσεις από τον Κοζώνη:

Η δήλωση του Πέτρου Παππα:

"Με αφορμή διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, θα ήθελα να διαψεύσω ότι ηγούμαι κάποιου συγκεκριμένου σχεδίου επενδυτών. Σήμερα αναμένονται οι εγγυήσεις του κ.Κοζώνη τις οποίες ανήγγειλε ότι θα δώσει στον κ.Νοτιά.

Όπως καταλαβαίνω από τον κ.Νοτιά, όταν λάβει τις εγγυήσεις αυτές, έχει σκοπό να υπογράψει το προσύμφωνο της Αθήνας. Οποιεσδήποτε άλλες αναφορές σε νέα επενδυτικά σχήματα ή σχέδια θεωρώ πως αυτή τη στιγμή προτρέχουν των υπαρχόντων θεμάτων".
Πέτρος Παππάς
Ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος ύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24,βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Χαράλαμπο Κοζώνη, περιμένει τις απαιτούμενες εγγυήσεις από τον τελευταίο, ώστε να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίπο που δημιουργήθηκε τα τελευταία 24ωρα.

Το SPORT 24παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει συνεχώς.

Κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ!

Κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ έκαναν το απόγευμα της Τρίτης οι οπαδοί της ΑΕΚ. Οι φίλοι της Ένωσης έβγαλαν ειρηνικά τους υπαλλήλους από το κτήριο και αυτή τη στιγμή βρίσκονται μέσα σε αυτά και ζητούν να μιλήσουν με τους με αντιπροσωπεία των μετόχων.

Την κατάληψη έκαναν περίπου 30 άτομα τα οποία θέλουν να συναντηθούν με τους μετόχους της ΠΑΕ ώστε να καταλάβουν και οι ίδιοι τις γίνεται τις τελευταίες ημέρες. Οι φίλοι της Ένωσης θέλουν να ρωτήσουν και να μάθουν από πρώτο χέρι τι μέλλει γενέσθαι και τις προθέσεις των μετόχων σε αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή για το σωματείο.

H συντονιστική επιτροπή αυτής της κατάληψης εξέδωσε ανακοίνωση για την κίνηση της:

Η Συντονιστική επιτροπή κατάληψης σας ανακοινώνει τα ακόλουθα: Η κίνηση μας αυτή είναι μια συμβολική πράξη διαμαρτυρίας για όλα όσα τραγελαφικά γίνονται τον τελευταίο καιρό στην ομάδα μας. Είναι, επίσης, μια κίνηση αγωνίας για το μέλλον της ΑΕΚ. Αλλά, κυρίως, είναι κίνηση (προειδοποίησης πως ο λαός της ΑΕΚ ξύπνησε και δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλα παιχνίδια στην πλάτη του. Επειδή τα ψέματα που έχουν γεμίσει τον κόσμο μας τελευταία έχουν ξεπεράσει τα χρέη της ομάδας μας, απαιτούμε άμεσα επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο κ. Ν. Νοτιά ώστε να φανερωθεί, επιτέλους, τι γίνεται αλλά και τι εχει στο μυαλό του για την ΑΕΚ μας, χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Μετά από την επικοινωνίας μας αυτή και αφού ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας μας, θα καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας. Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε προς τη διοίκηση της μάνας-Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην εμπλοκή τους στα

πιθανά μελλοντικά σενάρια σωτηρίας της ΑΕΚ, γιατί, αυτή τη φορά, το λάθος θα είναι ανεπανόρθωτο.
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που επικοινωνεί με κάθε τρόπο μαζί μας, μας συμπαραστέκεται και μας στηρίζει. Ο αγώνας αυτός είναι και δικός τους, είναι αγώνας όλων των Ενωσιτών".

Οπαδοί και στους Θρακομακεδόνες

Νωρίτερα μερίδα οπαδών είχαν επισκεφτεί και το προπονητικό κέντρο της ομάδας στους Θρακομακεδόνες. Κι εκεί τα πράγματα κύλησαν ομαλά χωρίς έκτροπα, με τους φίλους του Δικεφάλου να ζητούν αρχικά να παρακολουθήσουν την προπόνηση αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Στη συνέχεια συζήτησαν με τον Βασίλη Δημητριάδη εκφράζοντας τις ανησυχίες τους για τα διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας.

Συγκεκριμένα έγινε συζήτηση γύρω από τα διοικητικά, την επιλογή του Θανόπουλου να ψηφίσει τον Πατέρα ως πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, την φημολογία για την πώληση του Νάτσο Σκόκο και στο τέλος ζήτησαν να μιλήσουν με κάποιον υπεύθυνο από την ΠΑΕ.

Ο Γενικός αρχηγός της ομάδα άκουσε όλα όσα είχαν να του πουν οι οπαδοί και τους ζήτησε να κάνουν υπομονή.

Πληρώθηκαν οι παίκτες

Μέσα σε όλες αυτές τι εξελίξεις υπήρχε και ένα ευχάριστο για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι πληρώθηκαν τους μισθούς και κάποια έναντι των δόσεων των συμβολαίων τους. Βέβαια με αυτά τα χρήματα δεν λύνεται το πρόβλημα αλλά υπάρχει η αισιοδοξία πως την Τετάρτη ίσως καταβληθεί ένα μέρος των οφειλομένων προς τους παίκτες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ την Τρίτη. Στο πρώτο συμμετείχαν οι παίκτες που είναι περισσότερο επιβαρημένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια, οι οποίοι έκαναν χαλάρωμα και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Οι υπόλοιποι έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις τακτικής.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες, σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Σεμπάστιαν Σάχα, ο οποίος έχει μια κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Οι Σκόκο και Νέμεθ έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Παντελής Καφές επέστρεψε στις προπονήσεις και έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Τέλος, οι Αλεξόπουλος και Κουτρομάνος έκαναν ασκήσεις αποκατάστασης στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES