7 Σεπ 2009

Αναζητείται το «μαύρο κουτί»

http://resources.sport-fm.gr/Imaginator/supersportFM/images/news/09/09/07/072829.jpg?w=400Προβληματισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό, μία ημέρα μετά το 5-0 από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο. Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στην Κρήτη με απουσίες (λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών) και με ελλείψεις στο ρόστερ τους, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Αυτό που παρουσίασαν χθες οι Πειραιώτες έμοιαζε περισσότερο με… αγγαρεία, παρά με ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο ο προπονητής προσπάθησε να δοκιμάσει κάποια πράγματα εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το γεγονός ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν το απόλυτο των επιτυχιών στα επίσημα παιχνίδια τους, χωρίς μάλιστα να έχουν δεχθεί γκολ, δεν σημαίνει κάτι, αφού δεν έχουν πείσει ακόμα με την απόδοσή τους. Όλο αυτό το διάστημα οι φήμες οργιάζουν όσον αφορά τις σχέσεις του Κετσπάγια ειδικά με τους ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Γεωργιανός τεχνικός προανήγγειλε μετά το τέλος του ματς πως θα μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του, κάτι που ίσως αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού στους επόμενους αγώνες που ακολουθούν. Ας μην ξεχνάμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» σε μία εβδομάδα (στις 16/09) υποδέχονται την Άλκμααρ, στον πρώτο αγώνα της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Από την πλευρά τους, άνθρωποι της διοίκησης υποστήριξαν ότι η ομάδα ήταν ασόβαρη και ότι δεν αντιμετώπισε επαγγελματικά το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να έχει δημιουργηθεί θέμα «Κετσπάγια», όμως το μέλλον του 41 ετών προπονητή ίσως κριθεί πολύ σύντομα.

Οι Πειραιώτες μέσα σε μικρό διάστημα έχουν τους δύο αγώνες (με Άλκμααρ στις 16/09 και Άρσεναλ στις 29/09) για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τα ντέρμπι με τους «Δικεφάλους» (με ΠΑΟΚ στις 20/09 και ΑΕΚ στις 23/09) για το πρωτάθλημα. Όπως γίνεται αντιληπτό, μέσα σε περίπου είκοσι ημέρες θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Κετσπάγια.

Εν τω μεταξύ, σήμερα οι αρχηγοί Νικοπολίδης, Γκαλέτι και Ντουντού έχουν ραντεβού με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο για να συζητήσουν για τα πριμ της νέας περιόδου. Δεν αποκλείεται οι τρεις ποδοσφαιριστές να ζητήσουν αύξηση στα μπόνους επίτευξης στόχων σε πρωτάθλημα και Champions League, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα συζητηθεί το χθεσινό… θέαμα στο Παγκρήτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES