7 Σεπ 2009

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - "Χορευτής" Βόλος στη βροχή!

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη διαρκή βροχή, οι περίπου 7.000 φίλαθλοι που αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες δεν ήταν εύκολο να δουν καλό θέαμα. Περισσότερη διάθεση υπήρχε από πλευράς Βολιωτών, ενώ οι Πράσινοι προστάτευαν τα πόδια τους, για να μη διακινδυνεύσουν κάποιο τραυματισμό. Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 12’ με τον Σισέ, το πλασέ του Γάλλου όμως δεν ήταν καλό και ο Κολίτσι απέκρουσε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι του Σάκη Τσιώλη στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους και πλησίασαν την περιοχή του Παναθηναϊκού. Κατάφεραν δε στο 29’ να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Ροζέριο Μάρτινς, ο Βραζιλιάνος αξιοποίησε το συνδυασμό των Μόνχε και Ούμπιντες και δεν είχε δύσκολο έργο για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε να συνέρχεται από το γκολ που δέχτηκε και στο 34’ ο Ολυμπιακός Βόλου πλησίασε στο 2-0, όμως ο Καρνέζης εξουδετέρωσε το κοντινό σουτ του Αμπράμοβιτς. Κανένα πρόβλημα για τους γηπεδούχους για να κρατήσουν το 1-0 ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι δραματικά. Ο Τσιώλης έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κάνει κάτι και στο 56’ ο νεαρός Γεωργόπουλος έκανε ωραία προσπάθεια, «έστρωσε» στον Λέτο, αλλά το σουτ του Αργεντίνου κόντραρε στο σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.

Τελικά στο 68’ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Πετρόπουλο, που αξιοποίησε τη σέντρα του Σισέ. Ο Γάλλος έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στη συνέχεια, καθώς δέχτηκε ένα μπουκάλι από την εξέδρα και το πέταξε πίσω, εμφανώς εκνευρισμένος. Ο διαιτητής προέτρεψε τον Τεν Κάτε να αντικαταστήσει τον Σισέ, ο οποίος αποχώρησε μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες.

Τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου μετουσίωσε την περισσότερη δίψα του για κάτι καλό σε ένα δεύτερο γκολ και πήρε την σπουδαία, έστω και φιλική νίκη. Αφού στο 82’ ο Χανιώτης έχασε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει (πάνω στη γραμμή ο Μπιάρσμιρ), ο ίδιος παίκτης στο 86’ ήταν εύστοχος μπροστά από τον Καρνέζη, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ δε συγκράτησε τη μπάλα στο σουτ του Καρλόπουλου. Και προκάλεσε ντελίριο στους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός 2-1

29΄ Μάρτινς, 86΄ Χανιώτης – 68΄ Πετρόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κολίτσι, Κοτίτσας (56΄ Ψυχογυιός), Κακκαράς (46’ Μπουλούτ), Σωτήρχος (72΄ Λιόλιος), Αρβανίτης, Αλβαρες, Πλιάγκας (46΄ Χανιώτης), Μάρτινς, Μόνχε, Ούμπιντες (56΄ Καρλόπουλος), Αμπράμοβιτς (46΄ Καμπάνταης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Μαρίνος, Σαριέγκι, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Κάσας (46΄ Γεωργόπουλος), Ρουκάβινα (46΄ Πετρόπουλος), Γκάμπριελ, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Σισέ (69΄ Βλάχος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES