7 Σεπ 2009

Αρχίζει το ταξίδι…

Ποδαρικό με το δεξί στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας θέλει να κάνει η Εθνική ομάδα, που αντιμετωπίζει απόψε (17:30, ΝΕΤ και NovaΣΠΟΡ FM 94,6) την ΠΓΔΜ, για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης. Το ελληνικό συγκρότημα θέλει να δείξει από την αρχή τις… ορέξεις του στη διοργάνωση και οι αδύναμοι, πλην όμως επικίνδυνοι, Σκοπιανοί προσφέρονται για ένα καλό «ζέσταμα», εν όψει της σαφώς δυσκολότερης συνέχειας.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας περιμένει από τους παίκτες του ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, σε σχέση με το τελευταίο φιλικό απέναντι στη Σλοβενία. Οι ταχείς περιφερειακοί των Σκοπιανών, που ζουν για το… τρίποντο, είναι ο υπ’αριθμόν ένα κίνδυνος για την ελληνική ομάδα, η οποία όμως θα προσπαθήσει με πίεση στο κατέβασμα της μπάλας να κουράσει τον 36χρονο Βρμπισα Στεφάνοφ, που είναι η μοναδική σίγουρη λύση στα γκαρντ των αντιπάλων. Η παρουσία του Τζερεμάια Μάσεϊ στη ρακέτα προσθέτει μία ακόμη λύση δίπλα στους Πέρο Άντιτς, Πρέντραγκ Σαμαρτζίσκι και Τόντορ Γκετσέφσκι, αλλά η πληρότητα και η ποιότητα της ελληνικής φροντ λάιν είναι η καλύτερη απάντηση.

Οι προκλήσεις των προηγούμενων ημερών, με τη φημολογούμενη πρόθεση των Σκοπιανών να κατέβουν με φανέλες στις οποίες θα αναγράφεται η λέξη «Μακεδονία», το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να... νευριάσουν τα παιδιά του Γιόνας Καζλάουσκας και να ξεσπάσουν στους αντιπάλους τους.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Κροατία αναμετράται με το Ισραήλ, ενώ στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζουν οι αγώνες Σερβία-Ισπανία για τον τρίτο και Τουρκία-Λιθουανία για τον τέταρτο όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES