25 Δεκ 2009

Περιζήτητος ο Μπλάνκο!

Αρκετές είναι οι ομάδες στην Αργεντινή που φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Ισμαέλ Μπλάνκο. Τις τελευταίες εβδομάδες ο Τύπος στην πατρίδα του επιθετικού της ΑΕΚ κάνει λόγο για ενδιαφέρον τριών ομάδων να τον αποκτήσουν.

Πρόκειται για τη Σαν Λορέντσο, τη Ράσινγκ Κλουμπ και την Κολόν Σάντα Φε, οι οποίες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μία τέτοια μεταγραφή.

Εξάλλου, ο 26χρονος φορ δεν θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, ενώ επαναλαμβάνει ότι επιθυμεί να παραμείνει στην «Ένωση». Ο Μπλάνκο είναι περιζήτητος, αλλά οι οπαδοί του «Δικεφάλου» δεν πρέπει να ανησυχούν.

Θέλουν το ΟΑΚΑ!

Το ενδεχόμενο να «αποκτήσουν» το Ολυμπιακό Στάδιο φέρονται να εξετάζουν οι μέτοχοι της ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Η νέα μετοχική σύνθεση της «Ένωσης» εμφανίζεται να έχει ερευνήσει την υπόθεση, κάτι που μοιάζει αρκετά δύσκολο. Το παραπάνω σενάριο είχε σκεφτεί η διοίκηση Νικολαΐδη, αλλά εγκαταλείφθηκε, επειδή κρίθηκε σχεδόν αδύνατο να ξεπεραστούν γραφειοκρατικοί σκόπελοι.

Τα δεδομένα, ωστόσο, δεν είναι απίθανο να αλλάξουν προς όφελος των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι είναι έχουν φιλόδοξα σχέδια για το ΟΑΚΑ και θα επιχειρήσουν να τα πετύχουν. Στην ΑΕΚ είχε συζητηθεί παλιότερα το πώς μπορεί να μετατραπεί το Στάδιο της Καλογρέζας σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Αν προχωρήσει το συγκεκριμένο σενάριο, τότε θα απαιτηθεί να σκαφτεί το τερέν και να έρθουν πιο κοντά οι εξέδρες. Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι αν μπορεί να «εξαφανιστεί» ο στίβος στο ΟΑΚΑ; Η συγκεκριμένη σκέψη δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα γίνει πραγματικότητα.

Προχωράει το προπονητικό κέντρο!

Κανονικά συνεχίζονται τα έργα στα Σπάτα και φαίνεται ότι την άνοιξη θα είναι έτοιμο το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Goal», με βάση το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει και αν δεν σταματήσουν οι εργασίες, οι υπεύθυνοι ευελπιστούν πως τον Γενάρη το σύνολο των εργασιών θα έχουν ολοκληρωθεί (θα απομένει η τοποθέτηση του χλοοτάπητα, κάτι που θα γίνει τον Απρίλιο).

Το έργο φαίνεται ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατασκευής του, αφού στις αρχές του νέου έτους θα ολοκληρωθούν οι εσωτερικές εργασίες του κτιρίου που θα φιλοξενεί τους εσωτερικούς χώρους του προπονητικού κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES