25 Δεκ 2009

Γλυκιά αναμονή


Η πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μπεν Αρφά είναι συγκεκριμένη και η μοναδική που έχει στα χέρια της η Μαρσέιγ. Αυτό είναι το όπλο των «ερυθρόλευκων» που θα περιμένουν την απόφαση των Γάλλων μετά τα Χριστούγεννα όταν και θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της ομάδας για το θέμα.


Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει στα 8 εκατ. ευρώ με τους Γάλλους, αλλά οι δύο πλευρές διαφωνούν στον τρόπο με τον οποίο θα καταβληθούν τα χρήματα της μεταγραφής. Οι Μασσαλοί θέλουν τα μισά μπροστά, κάτι που δεν φέρονται διατεθειμένοι να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι».

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν την αίσθηση ότι η Μαρσέιγ θα υποχωρήσει, καθώς καμία άλλη ομάδα δεν έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της (σ.σ.: φημολογείται ότι η Μπάγερν Μονάχου «καλοβλέπει» τον παίκτη). Εν τω μεταξύ, αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να ασχολείται με την περίπτωση του Μπεν Αρφά, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν θεωρούν εξαιρετική την πρότασή τους, τονίζοντας ότι «έχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή προσφορά και δεν αλλάζει». Δεν αποκλείεται, όμως, οι Πειραιώτες να ανεβάσουν το ποσό της προκαταβολής για να τελειώσουν τη μεταγραφή. Αυτός φαίνεται πως είναι ο… άσσος των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι παραμένουν αισιόδοξοι για την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Τι γίνεται με Μπούτου και Λούα Λούα

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τον Τρεζόρ Μπούτου, όπως τόνιζε η διοίκηση του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες υποστήριζαν ότι ο μάνατζερ του επιθετικού από το Κονγκό, Κώστας Μπότος, είναι ενημερωμένος ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα ξεκαθαρίσει από τη Δευτέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κρύψει ότι ενδιαφέρονται για τον 24χρονο παίκτη, αλλά θεωρούν ότι έχει το ίδιο στιλ με τον Λούα Λούα που φαίνεται ότι θα μείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για τον Μπούτου.

Όσον αφορά τον Λούα Λούα, θα υποβληθεί σε νέες εργομετρικές εξετάσεις για να φανεί πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. «Θα τον κρατήσουμε μέχρι το καλοκαίρι. Τον ξέρουμε και μας ξέρει. Θέλει πολύ να επιστρέψει, έχει τρομερή όρεξη, κάνει ό,τι μπορεί για να παίξει το συντομότερο», έλεγαν στη διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES