25 Δεκ 2009

«Αντίπαλος ο κακός μας εαυτός»

Ο Άρης έκλεισε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο της Σούπερ Λίγκας νικώντας τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο. «Ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας είναι ο κακός μας εαυτός», εκτίμησε ο Τόνι Κάλβο, μιλώντας στην «SportDay».

Ο Ισπανός μέσος διανύει την τρίτη του σεζόν στους «κίτρινους» και δείχνει έτοιμος υπό την καθοδήγηση του Έκτορ Κούπερ να οδηγήσει και σε άλλες σπουδαίες νίκες την ομάδα του. «Το τελευταίο διάστημα έχει ανέβει πολύ η απόδοσή μου», σημείωσε ο Κάλβο, ο οποίος ευχήθηκε να συνεχίσει για αρκετά χρόνια την καριέρα του στην Ελλάδα. Ερωτηθείς για τους στόχους του Άρη, ήταν κατηγορηματικός: «Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, να δημιουργούμε προσδοκίες και μετά να απογοητεύουμε τους φιλάθλους μας. Οι στόχοι κατακτώνται βήμα βήμα».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Τόνι Κάλβο στο σημερινό (25/12) φύλλο της «SportDay».

Τρεις εκκρεμότητες

Δύο πράγματα απασχολούν τη δεδομένη στιγμή τον Άρη. Η μεταγραφική ενίσχυση και η απόκτηση των Φερνάντες, Κάμπορα και Νασούτι με κανονική μεταγραφή. Σε ό,τι αφορά τον Φερνάντες οι ιθύνοντες της ομάδας ελέγχουν απόλυτα την κατάσταση, μια και το μόνο που χρειάζεται είναι να δοθεί το ποσό των 250.000 ευρώ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Στην περίπτωση του Κάμπορα, το συμβόλαιο του Αργεντινού φορ λήγει το προσεχές καλοκαίρι και υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές να ανανεωθεί.

Βέβαια δεν αποκλείεται να προκύψει «αντίπαλος», καθώς ομάδες από την πατρίδα του και το Μεξικό «βολιδοσκοπούν» τις προθέσεις του. Και αν για τους δύο προηγούμενους τα εμπόδια είναι χαμηλά, δεν ισχύει το ίδιο για τον Νασούτι. Ο 27χρονος μπακ δεσμεύεται από τη Ρίβερ Πλέιτ, η οποία είναι ανυποχώρητη στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Καταβάλλεται προσπάθεια να πέσουν οι απαιτήσεις της, αλλά και πάλι τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης ξεφεύγουν από τις δυνατότητες της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES