17 Δεκ 2009

ΠΑΟ: Νιόπλιας: "Δεν πρέπει να έχουμε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα νεκρό στο ματς"

"Αλλο ματς το σημερινό, αλλο του Σαββάτου"


ΠΑΟ: Νιόπλιας: "Δεν πρέπει να έχουμε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα νεκρό στο ματς"Ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:
"Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια και αυτό το λέω λόγω του αγωνιστικού χώρου. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες. Χαλάσαμε την εικόνα μας στο διάστημα 60-75 που ήταν νεκρό αλλά είχαμε και παράλληλα καλό τέλος.
Εχουμε ταλέντο σαν ομάδα έχουμε εμπειρία ως ομάδα και δεν πρέπει να έχουμε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα νεκρό στο ματς. Ο Ζιλμπέρτο είχε χτυπήσει και ο Κώστας άργησε να μπει στο ματς ως αλλαγή. Δεν κόβαμε και δεν δημιουργούσαμε έτσι στο διάστημα αυτό. Μόλις ζεστάθηκαν όλα άλλαξαν και φάνηκε στο φινάλε με τα δύο γκολ.
(για το σύστημα): Αλλο ματς το σημερινό, αλλο του Σαββάτου. Δεν στεκόμαστε στο ίδιο σύστημα, εγώ πρέπει να υποστηρίξω το σύστημα που θα παίζω σε κάθε αναμέτρηση.
(για την απόκτηση αμυντικού): Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο σήμερα. Πρέπει να σκεφτούμε πως έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο. Κάθε ματς είναι για μας ένας τελικός. Υπάρχει χρόνος. Σήμερα όμως δεν ήταν θέμα αμυντικού προέρχονταν από αλλού, τα λάθη. Προχθές δεν είμασταν καλοί. Είχαμε καλή αμυντική γραμμή σήμερα.
(για τις φάσεις των Ρουμάνων): Οταν είναι ατομικό το λάθος ο προπονητής πρέπει να σκέφτεται το ομάδικό λάθος και πως γίνεται.
(για την απόδοση του Ρουκάβινα): Ηταν μια κακή μέρα όπως την έχουμε όλοι μας. Για να βρίσκεται στον Παναθηναϊκό πάει να πει ότι είναι καλός παίκτης. Αν εγώ δεν τον γνώριζα μέσα από ένα ακόμα ματς δεν θα τον έβρισκα.
(αν είναι έτοιμοι οι Σαλπιγγίδης και Λέτο): Μας βοήθησαν πολύ να τελειώσουμε το ματς, οι δύο αυτές αλλαγές. Είναι σημαντικό οι αλλαγές να βοηθούν. Διαβάζουν το παιχνίδι απ έξω. Γι αυτό χρειάζεται ο παίκτης που έρχεται από τον πάγκο.
Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Ολοι πρέπει να είναι έτοιμοι. Αν έχεις ένα στυλ παιχνιδιού μπαίνει ο ένας παίζει ο άλλος. Κορμός πάντα θα υπάρχει, χωρίς να πούμε με αριθμούς. Χωρίς κορμό δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. Ετσι βάζεις προσθήκες και βοηθάς.
(για την διακοπή και την δουλειά στο διάστημα αυτό): Δεν είναι θέμα ψυχολογίας αλλά περισσότερο θέμα δουλειάς. Ο άλλος είναι αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας, τι να του πω περί ψυχολογίας.
(για τον Σεϊταρίδη πως είναι σε προπονήσεις): Πολύ καλός είναι ο Σεϊταρίδης. Μάλιστα είχε και πολύ καλή αντίδραση στις 4-5 προπονήσεις μετά το ματς με Ηρακλή και αυτές μου αρέσουν.
(για την κριτική που δέχθηκε η απόφαση πρόσληψής του): Οχι, δεν πρόεκειται να πω τίποτα, ούτε όταν φύγω σε μια εβδομάδα, ούτε σε ένα μήνα, ούτε σε έξι μήνες. Ουτε για τον προπονητή που έφυγε θα πω. Ειναι μια γενιά Ελλήνων προπονητών που είναι πολύ καλοί και πρέπει να τους βγάζουμε. Οι ξένοι απλά διαφέρουν και έχουν πλεονέκτημα που είναι καθαρά επαγγελματίες δεν παίζουν με τα συναισθήματα. Ομως υπάρχει μια γκάμα Ελληνων προπονητών που πρέπει να στηρίξουμε.
(για την πίεση...): Αν έχεις διάθεση στην προπόνηση θα προσφέρεις, το ίδιο και στο ματς. Το πέρασα και γω ως παίκτης. Υπάρχει όμως και το γεγονός ότι είμαστε Ελληνες. Ο ξένος είναι διαφορετικός στον τρόπο αυτό, είναι πιο επαγγελματίας, όπως είπα και για τους προπονητές. Ομως είμαστε και Ελληνες και έχουμε καρδιά γι αυτό πήραμε και το 2004 το Euro και ας πόνταραν οι Αγγλοι ένα κάρο λεφτά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES