17 Δεκ 2009

Μπάγεβιτς «Παίζουμε με μια ομάδα με μεγάλη ιστορία»

ΑΕΚ: Μπάγεβιτς «Παίζουμε με μια ομάδα με μεγάλη ιστορία»Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν χαρακτηρίζει αδιάφορο το ματς με την Μπενφίκα στο "Ντα Λουζ" και τονίζει πως θέλει τη νίκη για την ιστορία του συλλόγου αλλά και τον κόσμο (17/12 22:05 ΑΝΤ1)


Ο τεχνικός της ΑΕΚ υπογραμμίζει πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο όμως παράλληλα προτιμάει την ήττα στην Πορτογαλία για το τρίποντο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
"Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Εμείς πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε .Τα προβλήματα δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε τα αφήνουμε πίσω και περιμένουμε".
Σε ερώτηση που του έγινε όσο αφορά τις δηλώσεις του προπονητή της Μπενφίκα που τόνισε πως προτιμά νίκη με Πόρτο παρά με την ΑΕΚ, ο Μπάγεβιτς συμφωνεί μαζί του: "Και εγώ το ίδιο πιστεύω. Αν κι εγώ θα έπρεπε να διαλέξω ένα παιχνίδι, θα προτιμούσα να χάσουμε από την Μπενφίκα και να νικήσουμε την Κυριακή τον Αστέρα. Κάναμε λίγο παραπάνω πλάκα απ ότι χρειάζεται. Το ότι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεχτικοί. Η ΑΕΚ έχει ιστορία, έχει κόσμο, οι παίκτες έχουν κίνητρο, αφού παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη".
Όσο για το φαβορί της αναμέτρησης ο Μπάγεβιτς χαρακτήρισε την Μπενφίκα: "Εγώ θα προσπαθήσω να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αν με ρωτάτε ποιος είναι φαβορί, τότε είναι η Μπενφίκα. Έχει πολύ καλή ομάδα και έχει πιθανότητες να κατακτήσει ακόμα και το τρόπαιο. Και οι δύο ομάδες είναι σε θέση να κοιτάνε τα ματς της Κυριακής. Και η Μπενφίκα με Πόρτο και εμείς που έχουμε τις δικές μας δυσκολίες, αφού θα είναι ένα σημαντικό για εμάς παιχνίδι (στην Τρίπολη). Θα προσπαθήσουμε όμως όσο επιτρέπεται να ξεκουράσουμε παίκτες και αν είναι κάποιος τραυματίες να τον αφήσουμε εκτός".
Τέλος για το κίνητρο που θα έχουν οι παίκτες ο Ντούσκο είπε: "Αν αυτό το παιχνίδι δεν είναι κίνητρο για τους νέους παίκτες τότε δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει άλλο. Παίζουμε με μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Δεν υπάρχει σημαντικότερο για ομάδα να έχει ένα τέτοιο γήπεδο. Μόνο έτσι μπορείς να κάνεις κι άλλα πράγματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES