17 Δεκ 2009

Μπενφίκα-ΑΕΚ

Με ψηλά το κεφάλι θέλει να ολοκληρώσει τις φετινές ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενείται στο "Ντα Λουζ" από την πρωτοπόρο του ομίλου, Μπενφίκα (22.05 ΑΝΤ1).
Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μείνει από νωρίς εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος και κυπέλλου, ενώ η σημερινή θα είναι και η τελευταία τους εμφάνιση στο Europa League.
Παράλληλα, στον απόηχο της διοικητικής αστάθειας και των όσων έλαβαν χώρα στην -ανολοκλήρωτη- συνέντευξη του Ντέμη Νικολαΐδη την Τρίτη, η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να παίξει ένα παιχνίδι - αγγαρεία, καθώς δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για εκείνη.
Ως εκ τούτου, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιθυμεί μία καλή εμφάνιση από την ομάδα για ψυχολογικούς λόγους κυρίως, ενώ στόχος του είναι να δώσει ανάσες σε εκείνους που έχουν αγωνιστεί σε συνεχή παιχνίδια.
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες, Σκόκο και Νέμεθ, ενώ ο Παντελής Καφές αναμένεται να προφυλαχθεί εν όψει Αστέρα Τρίπολης.
Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ: Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Καράμπελας, Αραούχο, Μάκος, Ενσαλίβα, Λεονάρντο, Χέρσι, Ταχτσίδης, Παυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES