16 Δεκ 2009

Μία εμπειρία, αγκαλιά με το ΜΗΔΕΝ!

Δεν είναι η πρώτη φορά και -προφανώς- ούτε η τελευταία που η ΑΕΚ ζει παρόμοιες καταστάσεις. Είπα να περιμένω λίγες ώρες, να κοιμηθώ(όταν μπόρεσα) και να μην γράψω κείμενο εν θερμώ. Ζώντας από κοντά τα όσα έγιναν χθες βράδυ στη Nova, βίωσα μία κατάσταση ενδεικτική των όσων συμβαίνουν στην ΑΕΚ.

Το ξέρω ότι δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Είμαι βέβαιος ότι θα ξαναγίνει. Δυστυχώς. Έτσι γίνεται στην ΑΕΚ. Έτσι γίνεται στην Ελλάδα. Μεγάλη επιτυχία η διακοπή της συνέντευξης του Νικολαΐδη. Και -πάνω από όλα- πράξη σεβασμού προς τους χιλιάδες φίλους του «δικεφάλου» που ήθελαν να ακούσουν τον πρώην πρόεδρο της ομάδας και να ολοκληρώσουν την άποψή τους για όσα συμβαίνουν στον σύλλογο.

Επίσης ήταν μία κίνηση αγάπης προς τους δεκάδες εργαζόμενους του καναλιού που είχαν μία όμορφη εμπειρία. Εξαιρετική βραδιά. Αξέχαστη. Ευχαριστώ όλους αυτούς που μας την πρόσφεραν. Βρήκα και τραγούδι που θα… ντύνει τις αναμνήσεις μου από αυτό το βράδυ. Τα όσα θυμάμαι από παρόμοια περιστατικά: «Το μηδέν θα κάνω κύκλο κι εκεί μέσα θα χορεύω, κι ας μην ξέρω που πηγαίνω κι ας μην ξέρω τι γυρεύω»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES