16 Δεκ 2009

Και επίσημα «παρελθόν» ο Ρεκόμπα

Ένας από τους μεγαλύτερους ξένους παίκτες που φόρεσε φανέλα ελληνικής ομάδας, αποχαιρέτησε τη χώρα μας. Ο Αλβάρο Ρεκόμπα έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο μετά από συνάντηση που είχε την Τετάρτη με ανθρώπους της διοίκησης. Σε ανακοίνωσή τους οι «κυανέρυθροι» ευχαρίστησαν τον Ουρουγουανό για την παρουσία του στην ομάδα και του ευχήθηκαν «καλή συνέχεια» σε ό,τι κι αν κάνει στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο Άλβαρο Ρεκόμπα επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της ΠΑΕ Πανιωνίος, όπου μέσα σε φιλικό και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, συμφώνησε με τους ανθρώπους της διοίκησης την λύση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ευχαριστεί τον Άλβαρο Ρεκόμπα για την παρουσία του στην ομάδα μας, γεγονός που έκανε το όνομα του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδας, γνωστό παγκοσμίως.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Για εμάς θα είναι πάντα ένας φίλος."


Πώς φτάσαμε στο «αντίο»;

Ο Ρεκόμπα είχε καταλάβει ότι δεν υπήρχαν πολλές πιθανότητες να ξαναβρεί θέση στην ενδεκάδα της ομάδας, όχι μόνο επειδή αντιμετώπισε προβλήματα στο διάστημα που ακολουθούσε το πρόγραμμα αποκατάστασης αλλά και επειδή ο Φερέρα του είχε δώσει να καταλάβει ότι δεν ήθελε να χαλάσει τη «χημεία» της ομάδας για να προσαρμόσει πάνω του το παιχνίδι.

Μπορεί ο Ρεκόμπα να ήταν ικανοποιημένος από την ζωή του στην Αθήνα αλλά αποφάσισε να ζητήσει από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη να αποχωρήσει από την ομάδα, διότι δεν ήθελε να πληρώνεται και να μην παίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES