16 Δεκ 2009

Με «δεκάρι» θα κάνει… μπαμ!

Νέα τροπή φαίνεται πως υπήρξε στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού για την περίοδο του Ιανουαρίου, ύστερα από τη χθεσινή σύσκεψη που είχε ο Σωκράτης Κόκκαλης με τους συνεργάτες του στα γραφεία της ΠΑΕ. Σύμφωνα με το πλάνο των «ερυθρόλευκων», ο Λούα Λούα θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ομάδας και στη συνέχεια θα ψάξουν για ένα «δεκάρι», του οποίου το όνομα θα κάνει πάταγο!

Όσον αφορά την υπόθεση του αριστερού χαφ, θα πάει για το καλοκαίρι και θα εξεταστεί το επόμενο διάστημα αν θα γίνει κίνηση για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς ή άλλον ποδοσφαιριστή.

Οι διοικούντες τόνισαν ότι δεν ενδιαφέρονται για τον Νενέ (της Μονακό), τον Ρέγιες (της Ατλέτικο Μαδρίτης) και επαναλάμβαναν ότι δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Μπραντάο (της Σάο Καετάνο). Επίσης, δεν τίθεται θέμα με τους Αντριάνο (σ.σ.: ο Ζίκο δήλωσε ότι ο παίκτης δύσκολα θα φύγει από τη Βραζίλια) και Φρεντ, οι οποίοι ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα.

«Υπάρχουν δύο περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τον πρόεδρο και τον προπονητή και τις εξετάζουν», ειπώθηκε από τη διοίκηση. Στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να γίνει μία μεταγραφή, η οποία θα προκαλέσει αίσθηση και δεν έχουν διαρρεύσει την παραμικρή λεπτομέρεια.

Εν τω μεταξύ, φήμες θέλουν τους Πειραιώτες να ενδιαφέρονται για τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε! Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι ο Αργεντινός είναι η μία από τις δύο περιπτώσεις που εξετάζονται για τη θέση του δημιουργικού μέσου, χωρίς αυτή τη στιγμή να έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Τον 31 ετών παίκτη φέρεται να έχει προτείνει ο Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος πρόσφατα είχε περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συνάντηση με τους με τους Χρυσικόπουλο, Δ. Θεοδωρίδη. Τη φετινή σεζόν ο Ρικέλμε μετρά 10 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, έχοντας πετύχει ένα γκολ.

Εκτός του Αργεντινού, ακούστηκαν οι περιπτώσεις του ελεύθερου από το καλοκαίρι Λίνκολν και του Μοράις της Κορίνθιανς. Όσον αφορά τον Κεϊρίσον, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αφήσει ανοιχτή τη συγκεκριμένη υπόθεση. Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα με τον Λούα Λούα, τότε θα εξεταστεί η περίπτωση του Βραζιλιάνου της Μπαρτσελόνα, η οποία τον έχει παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην Μπενφίκα.

Ο Λούα Λούα θα υποβληθεί σήμερα σε εργομετρικές εξετάσεις, όμως η πιο κρίσιμη αφορά την ωμοπλάτη του. Αν το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ανάψει το «πράσινο φως», τότε ο επιθετικός από το Κονγκό θα φορέσει (έπειτα από ενάμιση χρόνο) την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο.

Ζίκο: «Δεν φοβόμαστε»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να φοβάται καμία αντίπαλο στους «16» του Champions League εξέφρασε ο Ζίκο, μιλώντας στην εκπομπή του ιταλικού Skysports1 «E' sempre calciomercato».

«Υπάρχει 20% πιθανότητα να γίνει. Εμείς δεν χρειάζεται να φοβόμαστε κανέναν», ήταν η απάντηση του Βραζιλιάνου, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο οι Πειραιώτες να αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα.

Στη συνέχεια, ο 56χρονος προπονητής στάθηκε στις φήμες που θέλουν τους συμπατριώτες του παίκτες που αγωνίζονται στη Γιουβέντους να έχουν τσακωθεί με τον προπονητή Φεράρα: «Δεν είναι απίθανο. Ο Ντιέγκο όταν ξεκίνησε στη Γιουβέντους ήταν καλός, μετά τραυματίστηκε και τώρα που επέστρεψε δείχνει κάπως φοβισμένος. Ολοι, όμως, περιμένουν πολλά απ' αυτόν. Για τον Μέλο, από τη στιγμή που τον πήρε η Γιουβέντους πίστευε ότι θα της πρόσφερε πολλά. Ισως αυτή τη στιγμή που περνά δυσκολίες η ομάδα δεν είναι συγκεντρωμένος».

* Για την απόκτηση του Ούρκο Πάρντο φέρεται να ενδιαφέρεται η Σοσιεδάδ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο. Ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, έχοντας οριστεί από τις δύο ομάδες οψιόν αγοράς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES