3 Δεκ 2009

«Θέλει Λουίς Γκαρσία ο Τεν Κάτε»

Για την απόκτηση του Λουίς Γκαρσία ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo». Ο Χενκ Τεν Κάτε που γνωρίζει πολύ καλά την ισπανική αγορά θεωρεί, σύμφωνα με την εφημερίδα, πως ο επιθετικός της Εσπανιόλ είναι ιδανικός για να καλύψει και με το παραπάνω το πιθανό κενό που θα δημιουργηθεί αν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει τον Ιούνιο.

Από πλευράς του συλλόγου της Βαρκελώνης λέγεται ότι δεν έχει γίνει επαφή με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι Ισπανοί αναφέρουν πως αν δεν έχει ήδη υπάρξει συνάντηση ανθρώπου των «πρασίνων» με τον παίκτη, κάτι τέτοιο θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Πάντως «El Mundo Deportivo» σημειώνει πως το έργο της απόκτησης του 28χρονου φορ είναι δύσκολο, καθώς Μπενφίκα και Βαλένθια είχαν αποτύχει σε ανάλογες «απόπειρες» κατά το πρόσφατο παρελθόν, ενώ ο ίδιος δηλώνει ευτυχής στην Εσπανιόλ με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2012.

Φέτος ο Λουίς Γκαρσία έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε 13 συμμετοχές στην Primera Division, ενώ πέρυσι είχε 5 τέρματα σε 37 εμφανίσεις και πρόπερσι σκόραρε 13 φορές σε 37 ματς. Συνολικά σε 153 ματς ισπανικού πρωταθλήματος έχει βρει δίχτυα 39 φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES