3 Δεκ 2009

Το θέμα του Τζόρβα και οι… επίμαχες φωτογραφίες

Πήρα αρκετά μηνύματα χθες για το ίδιο θέμα. Αυτό του Τζόρβα. Οι περισσότεροι φίλοι που επικοινώνησαν μαζί μου είχαν επισυνάψει και τις δύο επίμαχες φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δεν απέκτησε το σημάδι κάτω από τον δεξιό του αγκώνα στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά πολύ νωρίτερα. Τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα.

Το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό και ο παίκτης των «πρασίνων» οφείλει να βγει δημόσια και να πει όλη την αλήθεια. Κατηγορούμε τους πάντες για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου και δικαίως. Τους παράγοντες, τους οπαδούς, τον Τύπο, τους διαιτητές. Ολοι αυτοί (εμείς) φέρουμε ο καθένας το δικό του μερίδιο ευθύνης για την άσχημη εικόνα των ελληνικών γηπέδων.

Οι ποδοσφαιριστές όμως μέχρι τώρα έμεναν έξω από αυτή την ιστορία. Λίγα πράγματα μπορούσε να προσάψει κάποιος στους πρωταγωνιστές αυτού του άμοιρου αθλήματος και αυτό μας έδινε κάποια ελπίδα για το μέλλον. Αν χαθεί κι αυτή, τότε καλύτερα να το παρατήσουμε το άθλημα και να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο. Ο Τζόρβας πρέπει να ξεκαθαρίσει την στάση του.

Να μας πει γιατί έδειξε μπροστά στην κάμερα ένα σημάδι που είχε εδώ και καιρό και υποστήριξε πως αυτό του προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι. Το οφείλει στους συναδέλφους του ποδοσφαιριστές. Είναι πραγματικά ντροπή αυτό που συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Και ειλικρινά δεν έχει να κάνει με το που αγωνίζεται ο συγκεκριμένος παίκτης. Και στον Ολυμπιακό να έπαιζε, το ίδιο θα ήταν.

Εάν έχει κάποια δικαιολογία γι’ αυτό που έγινε, καλώς. Να την ακούσουμε. Δεν μπορεί όμως να αγνοεί το θέμα ούτε ο ίδιος, ούτε όμως και η ομάδα του. Πρώτος ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να του έχει ζητήσει εξηγήσεις. Ας ελπίσουμε πως κάποιος θα μας πει υπεύθυνα κάτι γι’ αυτό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES