3 Δεκ 2009

ΟΣΦΠ: Ξεκαθαρίζουν τα μεταγραφικά

Μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Ζίκο για τις κινήσεις που θα γίνουν ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Σημαντικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις θα παίξει το αν ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στο Champions League ή τη νέα χρονιά θα συμμετάσχει στο Europa League.

Οι δύο άνδρες ενδέχεται να τα πουν στο τέλος της άλλης εβδομάδας, όταν θα έχουν παίξει στην έδρα της Ξάνθης και θα έχουν αντιμετωπίσει την Άρσεναλ. Τα έσοδα των «ερυθρόλευκων» στην περίπτωση που συνεχίσουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα είναι 4 εκατ. ευρώ επιπλέον. Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι λογικό ο πρόεδρος της ΠΑΕ να θέλει να περάσει το ματς με τους «κανονιέρηδες» και μετά να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Βραζιλιάνο τεχνικό.

Τις τελευταίες ημέρες οι Πειραιώτες φέρονται να επιθυμούν την απόκτηση ενός αριστερού μεσοεπιθετικού, αν και ο προπονητής της ομάδας θέλει έναν φορ. Δεν αποκλείεται, όμως, να γίνουν δύο τελικά μεταγραφές. Μάλιστα, οι παράγοντες θέλουν να ψάξουν περισσότερο την περίπτωση του Μούσα Ντεμπελέ, ο οποίος αν αποκτηθεί, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League. Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας παραμένει ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ενώ ο Νέρι Καστίγιο προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η απειλή της «καμπάνας»

Βαρύ είναι το κατηγορητήριο που περιμένει τον Ολυμπιακό, την επομένη (στις 10/12) του αγώνα με την Άρσεναλ για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Αλκμααρ στην Ολλανδία. Σύμφωνα με την καταγγελία των Ολλανδών, οπαδοί των Πειραιωτών τραυμάτισαν υπάλληλους της ομάδας κατά την είσοδο στο γήπεδο (σ.σ.: κάποιοι δεν είχαν εισιτήρια). Η κατάσταση μοιάζει δύσκολη για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θα ήθελαν να έχουν τη στήριξη των οπαδών τους στους «16» του Champions League ή στους «32» του Europa League.

Ζητάει αναβολή…

Σήμερα απολογείται η ΠΑΕ Ολυμπιακός στη Σούπερ Λίγκα για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ζητήσουν αναβολή της εκδίκασης, επειδή δεν μπορεί να παραστεί ο δικηγόρος, Γιάννης Βούλτσης, και θα ζητήσουν να εκδικαστεί την Παρασκευή. Οι Πειραιώτες εμφανίζονται βέβαιοι για την αποφυγή τιμωρίας της έδρας και εκτιμούν πως στην ομάδα θα επιβληθεί απλώς ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Τους τραπέζωσε!

Το τραπέζι στους συμπαίκτες του έκανε χθες το βράδυ ο Αντώνης Νικοπολίδης, ύστερα από την πρωτοβουλία που πήρε ως αυτοτιμωρία για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με την Αλκμααρ. Ο 38χρονος τερματοφύλακας ύψωσε πρώτος το ποτήρι του για να πιει εις υγείαν όλων και οι υπόλοιπο τού ευχήθηκαν να είναι πάντα καλά, αφού δέχθηκε ουκ ολίγα «πειράγματα» από τους συμπαίκτες του.

* Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να προταθεί νέο συμβόλαιο στον Μίχαλ Ζεβλάκοφ, αφού το τρέχον λήγει το καλοκαίρι του 2010.

* Στη 13η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των συλλόγων βρίσκεται ο Ολυμπιακός (με 206 βαθμούς) μετά το πέρας του Νοεμβρίου. Πρώτη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 317 και ακολουθούν οι Τσέλσι (299), Μπαρτσελόνα (292), Αμβούργο και Σαχτάρ (274), Βέρντερ (264), Αρσεναλ (252), Εστουδιάντες (239), Κρουζέιρο (235), Γαλατάσαραϊ(220,5), Ρόμα (212) και Γκρέμιο (210).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES