16 Νοε 2009

Είδε τον Ντούριτσα ο Τεν Κάτε!


Στην Μπρατισλάβα προκειμένου να «τσεκάρει» τον Γιαν Ντούριτσα βρέθηκε ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός του Παναθηναϊκού αποφάσισε να μεταβεί ο ίδιος στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας και να διαπιστώσει από κοντά την αξία του 28χρονου αριστερού στόπερ στη φιλική αναμέτρηση με τις ΗΠΑ (σ.σ.: οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 με πέναλτι του Χάμσικ).

Λόγω του διήμερου ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του, ο προπονητής του «τριφυλλιού» είχε ακουστεί ότι θα πήγαινε στην πατρίδα του, όμως τελικά επέλεξε να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή της Λοκομοτίβ Μόσχας (σ.σ.: έχει συμβόλαιο έως τις 31/12/2012), ο οποίος φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα (με τους αριστεροπόδαρους στόπερ) ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε οι «πράσινοι» ήταν κόντρα στην απόκτηση του Ντούριτσα με τη μορφή δανεισμού, αλλά τελικά η υπόθεση δεν καρποφόρησε. Ωστόσο, ο παίκτης αποτελεί εναλλακτική επιλογή για τον Γιούρι Σέμιν, αφού έχει δέκα συμμετοχές εκ των οποίων έξι ως βασικός και τέσσερις ως αλλαγή. Από την πλευρά τους, οι Ρώσοι φέρονται να παραχωρούν ακόμα και με ελεύθερη μεταγραφή τον διεθνή παίκτη χωρίς να έχουν υπερβολικές απαιτήσεις (το πολύ 1 εκατ. ευρώ).

Μάλιστα, δημοσιογράφος που περιέγραφε το παιχνίδι της Σλοβακίας με την Αμερική εντόπισε τον Τεν Κάτε στα επίσημα και σχολίασε στην τηλεόραση: «Είναι σημαντική μέρα για τους Σλοβάκους διεθνείς που θα αντιμετωπίσουν ένα δυνατό αντίπαλο που επίσης θα είναι στο Μουντιάλ, αλλά και για τον Ντούριτσα προσωπικά, αφού στο γήπεδο βρίσκεται για να τον παρακολουθήσει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής (που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής) ενημερώθηκε για την παρουσία του Ολλανδού στις εξέδρες του γηπέδου και ανέφερε: «Επαιξα όπως παίζω σε κάθε αγώνα. Θέλω να είμαι μέλος αυτής της εθνικής. Οσο για τον Τεν Κάτε, αυτός ξέρει. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι έχει στο μυαλό του για μένα».

Άρεσε στους Άγγλους ο «Σάλπι»!

Ακόμη μία ομάδα προστέθηκε στη λίστα με τους επίδοξους «μνηστήρες» του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και την απόφασή του θα την πάρει μέσα στον Γενάρη. Εκτός της Μπόχουμ, για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού ενδιαφέρεται και η Μπέρμιγχαμ, η οποία αναζητά έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του «Σάλπι».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο σκάουτερ της αγγλικής ομάδας έφυγε ικανοποιημένος από αυτό που είδε στο Ολυμπιακό Στάδιο και τον αγώνα (0-0) της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ουκρανία. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες να αντικαταστήσει τον 28χρονο φορ, αν εκείνος αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Επιστρέφει ο Μαρίνος

Στις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό επιστρέφει ο Στέργος Μαρίνος, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο γόνατο. Μάλιστα, ο νεαρός αμυντικός ενδέχεται να βρίσκεται στην αποστολή για το κυριακάτικο (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Από την πλευρά του, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης συνέχισε τις θεραπείες και την ατομική προπόνηση το Σαββατοκύριακο και αναμένεται εντός της εβδομάδας να αρχίσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Ωστόσο, θεωρείται απίθανό να αγωνιστεί απέναντι στους Αρκάδες, αφού ο Χενκ Τεν Κάτε τον θέλει έτοιμο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

* Αρκετοί μάνατζερ έχουν προτείνει τον Βαγγέλη Μάντζιο σε ομάδες της Premier League. Ο 26χρονος επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά φήμες θέλουν τη Φούλαμ και τη Γουέστ Χαμ να έχουν στη διάθεσή τους πολλά dvd με παιχνίδια του.

* Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων ένα από τα κύρια θέματα της ατζέντας είναι η ονοματοδοσία του γηπέδου. Οπως είναι γνωστό, η ΓΗΠΕΛ εδώ και καιρό έχει ενημερώσει τον δήμο ότι αν δεν δώσει την εγγυητική επιστολή, σύμφωνα με τη σύμβαση, χάνει το δικαίωμα της εκμετάλλευσης από την ονοματοδοσία του γηπέδου και αυτόματα περνάει στην ΠΑΕ. Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθεί το θέμα της εγγυητικής επιστολής αλλά και η προσθήκη της λέξης «Παναθηναϊκός» στην ονομασία του γηπέδου (σ.σ.: η Marfin δεν έχει αντίρρηση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES